Blokování uživatele nebo zrušení blokování

Zobrazit pokyny pro:

Blokováním profilu na Pinterestu se můžete vyhnout tomu, že by vás někdo sledoval, zasílal vám zprávy nebo zasahoval do vašich pinů.

Pokud vaše kontakty s jiným uživatelem dosáhnou úrovně zastrašování nebo obtěžování, postupujte podle pokynů pro nahlašování. Pokud máte obavy o svou bezpečnost, kontaktujte policii.

Zablokování uživatele Pinterestu

  1. Otevřete profil osoby, kterou chcete blokovat.
  2. Klikněte na  .
  3. Klikněte na Blokovat.
  4. Akci potvrďte kliknutím na OK.

Zablokování firemního účtu

  1. Přejděte do profilu firemního účtu.
  2. Klikněte na tlačítko  .
  3. Vyberte možnost Nahlásit.
  4. Klikněte na Blokovat.
  1. Otevřete profil osoby, kterou chcete blokovat.
  2. Klepněte na  .
  3. Klepněte na Blokovat.
  1. Otevřete profil osoby, kterou chcete blokovat.
  2. Klepněte na  .
  3. Klepněte na Blokovat.

Odblokování účtu

  1. Otevřete profil osoby, kterou chcete odblokovat.
  2. Klikněte na tlačítko Zrušit blokování.
  1. Otevřete profil osoby, kterou chcete odblokovat.
  2. Klepněte na   nebo na tlačítko Zrušit blokování.
  1. Otevřete profil osoby, kterou chcete odblokovat.
  2. Klepněte na   nebo na tlačítko Zrušit blokování.

Žádná osoba nebude informována, že jste ji zablokovali nebo odblokovali. Pokud se ale pokusí vás sledovat nebo zasahovat do vašich pinů, obdrží výstrahu.

Zablokovaní uživatelé se budou i nadále objevovat ve vyhledávání, v informačních kanálech a na skupinových nástěnkách. Jejich piny, které jste si uložili, zůstanou ve vašem profilu. Odstraňovat se dají pouze jednotlivě.

Ještě potřebujete pomoc?
Kontaktujte nás