Potvrďte svůj účet Instagram, Etsy nebo YouTube

Zobrazit pokyny pro:

Potvrďte svůj účet Instagram, Etsy nebo Youtube, aby ostatní věděli, kde mohou vidět váš další obsah. Pokud máte firemní účet Pinterest, jeho potvrzením získáte přístup k analytice všech pinů uložených z vašeho potvrzeného účtu. Získejte další informace o analytice vašeho potvrzeného účtu.

Pokud chcete potvrdit svůj účet YouTube, může vás Pinterest požádat o oprávnění ke správě účtu. To je třeba, aby mohl Pinterest získat přístup k ID vašeho kanálu a identifikovat vaše videa, ale Pinterest nebude žádným způsobem upravovat obsah vašich videí.

Potvrdit účet

  1. Kliknutím na v horní části Pinterestu otevřete nabídku.
  2. Klikněte na Upravit nastavení.
  3. Klikněte na Potvrdit v levé části obrazovky.
  4. Klikněte na tlačítko Potvrdit vedle účtů, které chcete propojit.
  5. V okně pro ověření, které se zobrazí, potvrďte, že chcete propojit účty.

Když se místní okno zavře a vy se vrátíte na stránku nastavení, červené tlačítko Potvrdit se změní na šedé tlačítko Zrušit potvrzení.

  1. Ve svém profilu klepněte na tlačítko .
  2. Klepněte na tlačítko Nastavení účtu.
  3. Klepněte na Potvrzené účty.
  4. Přepněte přepínač vedle účtu, který chcete propojit.
  5. V okně pro ověření, které se zobrazí, potvrďte, že chcete propojit účty.

Když se místní okno zavře a vy se vrátíte na stránku nastavení, přepínač vedle potvrzeného účtu bude červený a nastaven do polohy Zapnuto.

  1. Ve svém profilu klepněte na tlačítko .
  2. Klepněte na tlačítko Nastavení účtu.
  3. Klepněte na Potvrzené účty.
  4. Přepínač vedle účtu, který chcete propojit, přepněte do polohy Zapnuto.
  5. V okně pro ověření, které se zobrazí, potvrďte, že chcete propojit účty.

Když se místní okno zavře a vy se vrátíte na stránku nastavení, přepínač vedle potvrzeného účtu bude nastaven do polohy Zapnuto.

Pokud existují piny, které odpovídají vašim potvrzeným účtům Instagram, Youtube nebo Etsy, budou vám tyto piny připsány během několika dní. V budoucnosti vám budou připsány všechny piny vytvořené z těchto účtů. Pamatujte, že váš účet Instagram musí být veřejný, abychom vám mohli připsat piny z daného účtu.

Informace o potvrzeném účtu využijeme k tomu, abychom mohli váš obsah šířit a nabízet vám další funkce a obsah Pinterestu.

Automatické publikování z Instagramu

Po potvrzení svého účtu Instagram můžete zvolit automatické publikování obrázků z vašeho účtu Instagram na profil Pinterest. Pinterest automaticky naimportuje všechny nové obrázky z vaší domovské stránky Instagram a promění je na piny. Můžete se také rozhodnout naimportovat všechny existující obrázky na Instagramu. Videa a příběhy momentálně nejsou podporovány.

Pinterest bude každý den kontrolovat jakékoli nové obrázky na vašem Instagramu a vytvoří z nich piny. Veškerý naimportovaný obsah bude odkazovat na příslušný příspěvek na Instagramu. 

Tato funkce je momentálně k dispozici pouze pro některé firemní účty. Pokud možnost automatického publikování z Instagramu nevidíte, zkuste to později.

  1. Kliknutím na ikonu se třemi tečkami v horní části Pinterestu otevřete nabídku.
  2. Klikněte na tlačítko Upravit nastavení.
  3. Klikněte na Potvrdit v levé části obrazovky.
  4. Pod položkou „Automaticky denně publikovat moje nejnovější příspěvky z Instagramu na následující nástěnku“ vyberte z rozevírací nabídky nástěnku, na kterou chcete obsah uložit, nebo vytvořte novou nástěnku.
    • Případně zaškrtněte políčko pro nahrávání a publikování veškerých starších příspěvků na Instagramu na stejnou nástěnku.
  5. Klikněte na Povolit.

Automatické publikování můžete vypnout kliknutím na tlačítko Zakázat. Vaše piny však nebudou automaticky smazány.

Tato funkce je momentálně k dispozici pouze pro stolní zařízení.

Tato funkce je momentálně k dispozici pouze pro stolní zařízení.

Zrušit potvrzení účtů

  1. Kliknutím na v horní části Pinterestu otevřete nabídku.
  2. Klikněte na Upravit nastavení.
  3. Klikněte na Potvrdit v levé části obrazovky.
  4. Klikněte na tlačítko Zrušit potvrzení vedle účtu, jehož propojení chcete zrušit.
  5. Zrušení potvrďte kliknutím na Zrušit potvrzení v místním okně.
  1. Ve svém profilu klepněte na .
  2. Klepněte na tlačítko Nastavení účtu.
  3. Klepněte na Potvrzené účty.
  4. Přepínač vedle účtu, jehož propojení chcete zrušit, přepněte do polohy Vypnuto.
  5. Klepněte na možnost Pokračovat v okně pro ověření, které se zobrazí.
  1. Ve svém profilu klepněte na .
  2. Klepněte na tlačítko Nastavení účtu.
  3. Klepněte na Potvrzené účty.
  4. Přepínač vedle účtu, jehož propojení chcete zrušit, přepněte do polohy Vypnuto.
  5. Pro potvrzení klepněte na Odpojit účet.

Váš účet se již v nastavení nebude zobrazovat jako propojený.

Poznámka: Přístup Pinterest k vašemu účtu YouTube můžete odvolat prostřednictvím nabídky nastavení Google, ale informace o vašem účtu z Pinterestu nezmizí okamžitě, pokud nezměníte také nastavení Pinterestu.
 

Ještě potřebujete pomoc?
Kontaktujte nás