Deaktivace nebo uzavření účtu

Zobrazit pokyny pro:

Pokud si chcete dát od Pinterestu pauzu, deaktivujte svůj účet, nebo pokud se s námi chcete rozloučit nadobro, účet uzavřete. Pokud máte firemní účet, kontaktujte nás, chcete-li svůj účet trvale uzavřít.

Deaktivovat účet

Pokud deaktivujete svůj účet Pinterest, váš profil a nástěnky už nebudou na Pinterestu viditelné. Pokud změníte názor, můžete svůj účet znovu aktivovat. Stačí se přihlásit.

  1. Klikněte na   v horní části Pinterestu.
  2. Vyberte možnost Upravit nastavení.
  3. Klikněte na Nastavení účtu v levé části obrazovky.
  4. V části Změny účtu účtu klikněte na Deaktivovat účet.
  5. Řekněte nám, proč si chcete dát pauzu, a poté klikněte na možnost Deaktivovat účet.
  1. Klepněte na tlačítko   v horní části vašeho profilu na Pinterestu.
  2. Vyberte možnost Upravit nastavení.
  3. Sjeďte dolů a klepněte na možnost Deaktivovat účet.
  4. Potvrďte akci klepnutím na možnost Deaktivovat účet.
  1. Klepněte na tlačítko   v horní části vašeho profilu na Pinterestu.
  2. Vyberte možnost Upravit nastavení.
  3. Sjeďte dolů a klepněte na možnost Deaktivovat účet.
  4. Potvrďte akci klepnutím na možnost Deaktivovat účet.

Chcete-li se ujistit, že váš účet již není aktivní, přejděte na adresu URL vašeho profilu. Nepřihlašujte se, abyste zkontrolovali, zda je váš účet stále aktivní. Tím byste ho totiž znovu aktivovali.

Pamatujte, že deaktivací účtu neuvolníte uživatelské jméno ani e-mailovou adresu. Pokud chcete změnit uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu, místo deaktivace raději upravte své nastavení.

Uzavření účtu

Pokud si jste jisti, že se chcete s Pinterestem nadobro rozloučit, uzavřete svůj účet. Trvalým uzavřením účtu se smažou všechna data a piny ani nástěnky nebude možné obnovit. Chcete-li trvale uzavřít svůj firemní účet, kontaktujte nás.

  1. Klikněte na   v horní části Pinterestu.
  2. Vyberte možnost Upravit nastavení.
  3. Klikněte na Nastavení účtu v levé části obrazovky.
  4. Klikněte na Smazat účet.
  5. Povězte nám, proč uzavíráte svůj účet, a klikněte na Další.
  6. Klikněte na Odeslat e-mail.
  7. Zkontrolujte e-mailovou adresu přiřazenou k vašemu účtu Pinterest a potvrďte, že chcete svůj účet uzavřít.
  1. Klepněte na tlačítko   v horní části vašeho profilu na Pinterestu.
  2. Vyberte možnost Upravit nastavení.
  3. Sjeďte dolů a klepněte na možnost Uzavřít účet.
  4. Potvrďte akci klepnutím na možnost Uzavřít účet.
  5. Zkontrolujte e-mailovou adresu přiřazenou k vašemu účtu Pinterest a potvrďte, že chcete svůj účet uzavřít.
  1. Klepněte na tlačítko   v horní části vašeho profilu na Pinterestu.
  2. Vyberte možnost Nastavení účtu.
  3. Klepněte na Smazat účet.
  4. Pro potvrzení klepněte na Smazat účet.
  5. Zkontrolujte e-mailovou adresu přiřazenou k vašemu účtu Pinterest a potvrďte, že chcete svůj účet uzavřít.

Když svůj účet uzavřete, váš veřejný profil deaktivujeme ihned. Trvalé uzavření účtu však trvá 14 dní. Pokud si to do té doby rozmyslíte, můžete účet opětovně aktivovat. Přihlaste se pomocí e-mailu a hesla a pošleme vám odkaz k opětovné aktivaci účtu.

Deaktivovat účet zemřelého

Je nám líto vaší ztráty. Účet zemřelého můžeme deaktivovat, pokud se s námi spojíte a uvedete určité nezbytné údaje. Jakmile účet deaktivujeme, nebude již nikdy přístupný. 
 
Jelikož respektujeme soukromí uživatelů Pinterestu, nemůžeme poskytovat žádné osobní ani přihlašovací údaje.

Chcete deaktivovat nebo uzavřít svůj účet?
Přejít do nastavení
Ještě potřebujete pomoc?
Kontaktujte nás