Uživatele o našich produktech a funkcích informujeme různými způsoby – například přímo v produktu, e-mailem a pomocí reklam, které zobrazujeme na Pinterestu a mimo něj. Abychom vám mohli na internetu zobrazovat lepší reklamy na Pinterest ušité na míru vašim zájmům, můžeme sdílet informace s dalšími platformami.

Například:

  • Pokud jste na Facebooku, můžete vidět reklamu na novou funkci Pinterestu, která by vás podle našeho mínění mohla zajímat.
  • Pokud jste si zaregistrovali firemní účet, můžete vidět reklamu na Pinterest nebo jiné služby pro autory a firmy, i když jste na jiné platformě, jako je například Google.
  • Nemáte zájem o přizpůsobené reklamy na Pinterest na jiných platformách? Přejděte do nastavení účtu a klikněte na zaškrtávací políčko (web) nebo přepněte přepínač doprava (mobilní verze) vedle možnosti „Vaši aktivitu využíváme ke zlepšení reklam, které o Pinterestu vidíte na jiných stránkách nebo v jiných aplikacích.“ a poté klikněte na tlačítko Hotovo. Stále budete vídat reklamy na Pinterest na jiných platformách, ale nebudou přizpůsobeny pomocí informací z Pinterestu.

    End of Other articles Links
    Ještě potřebujete pomoc? Kontaktujte nás
    User feedback
    Byl tento článek užitečný?

    collection_fields

    Jak můžeme tento článek vylepšit?