Přepnutí zpět na osobní účet

Převeďte svůj firemní účet na osobní, pokud již nepotřebujete přístup k reklamám nebo nástrojům analytiky.

Pokud jste na Pinterestu vytvořili nějaké reklamy nebo máte propojený firemní účet, tato možnost nemusí být ve vašem nastavení viditelná. Pokud chcete svůj účet převést nebo deaktivovat, kontaktujte nás.

Ještě potřebujete pomoc?
Kontaktujte nás