Blokování uživatele nebo zrušení blokování

Nápověda na téma:
Pokud s některým uživatelem Pinterestu nechcete přicházet do styku, můžete ho zablokovat. Nezapomínejte však, že profily na Pinterestu jsou veřejné. Zablokováním nezamezíte tomu, aby tento uživatel viděl váš profil nebo piny.
 
Neexistuje seznam zablokovaných uživatelů, ale přímo v profilu konkrétního uživatele můžete zjistit, jestli jste ho zablokovali.
 
Pokud by vaše interakce s jiným uživatelem dosáhla úrovně zastrašování nebo obtěžování, postupujte dle pokynů pro nahlašování. Pokud máte obavy o svou bezpečnost, kontaktujte policii.
 
Zablokování uživatele
Odblokování uživatele
Co se stane, když někoho zablokujete.
Proč jste byli zablokováni
Zablokování uživatele:
  1. From their profile, click the flag above their name
  2. Click Block, then OK
Pokoušíte se zablokovat inzerenta na Pinterestu? Postupujte stejně!
 

Odblokování uživatele:
  1. From their profile, click Unblock above their profile picture
Když někoho odblokujete, nezačnete ho automaticky znovu sledovat. Tomuto uživateli rovněž nepošleme oznámení o tom, že jste ho přestali blokovat.
 
 

Když někoho zablokujete:
  1. Nebudete se moci sledovat, posílat si zprávy ani navzájem pracovat se svými piny.
  2. Vzájemné piny, tj. piny, které jste našli díky tomuto uživateli, zůstanou zachovány. Piny musíte odstranit jeden po druhém.
  3. Uživatelům, které zablokujete, neposíláme žádné oznámení. Pokud vás ale budou chtít začít sledovat nebo pracovat s vašimi piny, upozorníme je na blokaci.
  4. Zablokovaní uživatelé se nadále budou objevovat ve vyhledávání, v kanálech a na skupinových nástěnkách.

Pokud se vám zobrazuje chyba, že vás někdo zablokoval, nejspíš mu přestal vyhovovat způsob komunikace mezi vámi. 
 
Chceme, aby se na Pinterestu všichni cítili dobře – blokování je jednoduchý způsob, jak mohou pinneři kontrolovat, s kým a jak na Pinterestu komunikují.
 
Blokování nutně neznamená, že jste porušili smluvní podmínky nebo zásady přijatelného užívání.
 

Tipy a odstraňování problémů

Pokud zablokujete některého uživatele, bude mít nadále přístup k vašim veřejným nástěnkám a pinům. Pokud máte piny, které si chcete nechat pouze pro sebe, uložte je na tajnou nástěnku.
Pokud s některým uživatelem Pinterestu nechcete přicházet do styku, můžete ho zablokovat. Pokud někoho zablokujete, nebudete moci navzájem ukládat své piny, přidávat k nim komentáře nebo se sledovat.
 
Neexistuje seznam zablokovaných uživatelů, ale přímo v profilu konkrétního uživatele můžete zjistit, jestli jste ho zablokovali.
 
Pokud by vaše interakce s jiným uživatelem dosáhla úrovně zastrašování nebo obtěžování, postupujte dle pokynů pro nahlašování. Pokud máte obavy o svou bezpečnost, kontaktujte policii.
 
Zablokování uživatele
Odblokování uživatele
Co se stane, když někoho zablokujete.
Proč jste byli zablokováni
Zablokování uživatele:
  1. Na jeho profilu klepněte na tlačítko s vlajkou , které najdete nad jeho jménem.
  2. Klepněte na Blokovat.
Pokoušíte se zablokovat inzerenta na Pinterestu? Postupujte stejně!
 

Odblokování uživatele:
  1. Na jeho profilu klepněte na tlačítko Odblokovat , které najdete nad jeho profilovou fotkou.
Když někoho odblokujete, nezačnete ho automaticky znovu sledovat. Tomuto uživateli rovněž nepošleme oznámení o tom, že jste ho přestali blokovat.

Když někoho zablokujete:
  1. Nebudete se moci sledovat, posílat si zprávy ani navzájem pracovat se svými piny.
  2. Vzájemné piny, tj. piny, které jste našli díky tomuto uživateli, zůstanou zachovány. Piny musíte odstranit jeden po druhém.
  3. Uživatelům, které zablokujete, neposíláme žádné oznámení. Pokud vás ale budou chtít začít sledovat nebo pracovat s vašimi piny, upozorníme je na blokaci.
  4. Zablokovaní uživatelé se nadále budou objevovat ve vyhledávání, v kanálech a na skupinových nástěnkách.

Pokud se vám zobrazuje chyba, že vás někdo zablokoval, nejspíš mu přestal vyhovovat způsob komunikace mezi vámi. 
 
Chceme, aby se na Pinterestu všichni cítili dobře – blokování je jednoduchý způsob, jak mohou uživatelé kontrolovat, s kým a jak na Pinterestu komunikují.
 
Blokování nutně neznamená, že jste porušili smluvní podmínky nebo zásady přijatelného užívání.
 

Tipy a odstraňování problémů

Pokud zablokujete některého uživatele, bude mít nadále přístup k vašim veřejným nástěnkám a pinům. Pokud máte piny, které si chcete nechat pouze pro sebe, uložte je na tajnou nástěnku.
Pokud s některým uživatelem Pinterestu nechcete přicházet do styku, můžete ho zablokovat. Pokud někoho zablokujete, nebudete moci navzájem ukládat své piny, přidávat k nim komentáře nebo se sledovat.
 
Neexistuje seznam zablokovaných uživatelů, ale přímo v profilu konkrétního uživatele můžete zjistit, jestli jste ho zablokovali.
 
Pokud by vaše interakce s jiným uživatelem dosáhla úrovně zastrašování nebo obtěžování, postupujte dle pokynů pro nahlašování. Pokud máte obavy o svou bezpečnost, kontaktujte policii.
 
Zablokování uživatele
Odblokování uživatele
Co se stane, když někoho zablokujete.
Proč jste byli zablokováni
Zablokování uživatele:
  1. Na jeho profilu klepněte na tlačítko s vlajkou , které najdete nad jeho jménem.
  2. Klepněte na Blokovat.
Pokoušíte se zablokovat inzerenta na Pinterestu? Postupujte stejně!

Odblokování uživatele:
  1. Na jeho profilu klepněte na tlačítko Odblokovat , které najdete nad jeho profilovou fotkou.
Když někoho odblokujete, nezačnete ho automaticky znovu sledovat. Tomuto uživateli rovněž nepošleme oznámení o tom, že jste ho přestali blokovat.
 

Když někoho zablokujete:
  1. Nebudete se moci sledovat, posílat si zprávy ani navzájem pracovat se svými piny.
  2. Vzájemné piny, tj. piny, které jste našli díky tomuto uživateli, zůstanou zachovány. Piny musíte odstranit jeden po druhém.
  3. Uživatelům, které zablokujete, neposíláme žádné oznámení. Pokud vás ale budou chtít začít sledovat nebo pracovat s vašimi piny, upozorníme je na blokaci.
  4. Zablokovaní uživatelé se nadále budou objevovat ve vyhledávání, v kanálech a na skupinových nástěnkách.

Pokud se vám zobrazuje chyba, že vás někdo zablokoval, nejspíš mu přestal vyhovovat způsob komunikace mezi vámi. 
 
Chceme, aby se na Pinterestu všichni cítili dobře – blokování je jednoduchý způsob, jak mohou uživatelé kontrolovat, s kým a jak na Pinterestu komunikují.
 
Blokování nutně neznamená, že jste porušili smluvní podmínky nebo zásady přijatelného užívání.

Tipy a odstraňování problémů

Pokud zablokujete některého uživatele, bude mít nadále přístup k vašim veřejným nástěnkám a pinům. Pokud máte piny, které si chcete nechat pouze pro sebe, uložte je na tajnou nástěnku.
Pokud s některým uživatelem Pinterestu nechcete přicházet do styku, můžete ho zablokovat. Pokud někoho zablokujete, nebudete moci navzájem ukládat své piny, přidávat k nim komentáře nebo se sledovat.
 
Neexistuje seznam zablokovaných uživatelů, ale přímo v profilu konkrétního uživatele můžete zjistit, jestli jste ho zablokovali.
 
Pokud by vaše interakce s jiným uživatelem dosáhla úrovně zastrašování nebo obtěžování, postupujte dle pokynů pro nahlašování. Pokud máte obavy o svou bezpečnost, kontaktujte policii.
 
Zablokování uživatele
Odblokování uživatele
Co se stane, když někoho zablokujete.
Proč jste byli zablokováni
Zablokování uživatele:
  1. Na jeho profilu klepněte na tlačítko s vlajkou , které najdete nad jeho jménem.
  2. Klepněte na Blokovat.
Pokoušíte se zablokovat inzerenta na Pinterestu? Postupujte stejně!
 

Odblokování uživatele:
  1. Na jeho profilu klepněte na tlačítko  Odblokovat , které najdete nad jeho profilovou fotkou.
Když někoho odblokujete, nezačnete ho automaticky sledovat, ani nedostane žádné oznámení.
 

Když někoho zablokujete:
  1. Navzájem si nebudete moci přebírat piny, komentovat piny nebo si posílat zprávy.
  2. Přestanete se navzájem sledovat.
  3. Vzájemné lajky a piny, tj. lajky, které jste dali jeho pinům nebo piny, které jste díky němu našli, zůstanou zachovány. Museli byste piny jeden po druhém odlajkovat nebo odstranit.
  4. Pinner nedostane žádné oznámení. Pokud vás ale bude chtít začít sledovat nebo pracovat s vašimi piny, bude upozorněn na blokaci.
  5. Pinner se bude nadále objevovat ve vyhledávání, na stránkách témat a na skupinových nástěnkách.

Pokud se vám zobrazuje chyba, že vás někdo zablokoval, nejspíš mu přestal vyhovovat způsob komunikace mezi vámi. 
 
Chceme, aby se na Pinterestu všichni cítili dobře – blokování je jednoduchý způsob, jak mohou pinneři kontrolovat, s kým a jak na Pinterestu komunikují.
 
Blokování nutně neznamená, že jste porušili smluvní podmínky nebo zásady přijatelného užívání.
 

Tipy a odstraňování problémů

Pokud zablokujete některého uživatele, bude mít nadále přístup k vašim veřejným nástěnkám a pinům. Pokud máte piny, které si chcete nechat pouze pro sebe, uložte je na tajnou nástěnku.

Související články