Bloker eller fjern en blokering af nogen

Bloker en Pinterest-profil for at forhindre nogen i at følge dig, skrive beskeder til dig eller gøre noget med dine pins.

Ingen får besked om, at du har blokeret vedkommende eller fjernet blokeringen. De får kun besked, hvis de prøver at følge dig eller interagere med dine pins.

Blokerede personer vises stadig i søgninger, feeds og fælles opslagstavler. De pins, du har gemt fra dem, vises stadig på din profil. Du kan fjerne de pågældende pins en ad gangen.

Følg vores retningslinjer for anmeldelser, hvis din kontakt med en anden person udarter sig til mobning eller chikane. Hvis du er bekymret for din sikkerhed, skal du kontakte politiet.

Bloker en Pinterest-bruger

Fjern blokering af en konto

Har du brug for mere hjælp?
Kontakt os