Deaktiver eller luk din konto

Se vejledning til:

Deaktiver din konto for at holde en lille pause fra Pinterest, eller luk din konto for at sige farvel for altid. Hvis du har en virksomhedskonto, skal du kontakte os for at få lukket din konto permanent.

Deaktivere din konto

Når du deaktiverer din Pinterest-konto, vil din profil og dine opslagstavler ikke længere kunne ses på Pinterest. Hvis du skifter mening, kan du genaktivere din konto ved bare at logge på den.

  1. Klik på   øverst i Pinterest.
  2. Vælg Ret indstillinger.
  3. Klik på Kontoindstillinger i venstre side af skærmen
  4. Klik på Deaktiver konto under Kontoændringer
  5. Fortæl os, hvorfor du tager en pause, og klik derefter på Deaktiver min konto.
  1. Tryk på   øverst i din Pinterest-profil.
  2. Vælg Ret indstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og tryk på Deaktiver konto.
  4. Tryk på Deaktiver konto for at bekræfte.
  1. Tryk på   øverst i din Pinterest-profil.
  2. Vælg Ret indstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og tryk på Deaktiver konto.
  4. Tryk på Deaktiver konto for at bekræfte.

Du kan kontrollere, at din konto ikke længere er aktiv, ved at gå til din profils webadresse. Log ikke på for at tjekke, om kontoen stadig er aktiv – det vil aktivere kontoen igen.

Vær opmærksom på, at dit brugernavn og din e-mailadresse ikke frigives, når du deaktiverer din konto. Hvis du vil ændre dit brugernavn eller din e-mailadresse, skal du ændre dine indstillinger i stedet for at deaktivere kontoen.

Luk din konto

Hvis du er sikker på, at du er klar til at sige farvel til Pinterest, kan du lukke din konto. Hvis du lukker din konto permanent, slettes dine data, og du kan ikke få dine pins og opslagstavler tilbage.  Hvis du har en virksomhedskonto, skal du kontakte os for at få lukket din konto permanent.

  1. Klik på   øverst i Pinterest.
  2. Vælg Ret indstillinger.
  3. Klik på Kontoindstillinger i venstre side af skærmen
  4. Klik på Slet konto
  5. Fortæl os, hvorfor du vil lukke din konto, og klik på Næste
  6. Klik på Send e-mail
  7. Kontroller den e-mailadresse, der er knyttet til din Pinterest-konto, for at bekræfte, at du vil lukke kontoen.
  1. Tryk på   øverst i din Pinterest-profil.
  2. Vælg Ret indstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og tryk på Luk konto.
  4. Tryk på Luk konto for at bekræfte.
  5. Kontroller den e-mailadresse, der er knyttet til din Pinterest-konto, for at bekræfte, at du vil lukke kontoen.
  1. Tryk på   øverst i din Pinterest-profil.
  2. Vælg Kontoindstillinger
  3. Tryk på Slet konto
  4. Tryk på Slet konto for at bekræfte
  5. Kontroller den e-mailadresse, der er knyttet til din Pinterest-konto, for at bekræfte, at du vil lukke kontoen.

Når du lukker din konto, deaktiveres din offentlige profil med det samme, men det tager 14 dage, før din konto er lukket for altid. Hvis du skifter mening, inden de 14 dage er gået, kan du logge på med en e-mailadresse og adgangskode – så sender vi dig et link, som du kan klikke på for at genaktivere din konto.

Deaktiver en afdød persons konto

Vi kondolerer. Vi kan deaktivere en konto tilhørende et familiemedlem, der er afgået ved døden, hvis du kontakter os med de nødvendige oplysninger. Når vi har deaktiveret kontoen, er det ikke længere muligt at opnå adgang til den. 
 
Da vi respekterer Pinterest-brugernes privatliv, kan vi ikke videregive nogen form for personlige oplysninger eller logonoplysninger.

Er du klar til at deaktivere eller lukke din konto?
Gå til dine indstillinger
Har du brug for mere hjælp?
Kontakt os