Pinterest har gennem hele sin levetid arbejdet ihærdigt på at skabe et sikkert og positivt sted på nettet.  Vi investerer kontinuerligt i vores politikker, produkter og partnerskaber for at understøtte sikkerheden og velværet i vores fællesskab. Det er det rigtige for folk på vores platform, og vi ser forordningen om digitale tjenester som en naturlig fortsættelse af vores engagement i at gøre Pinterest til et inspirerende og indbydende sted for alle.

Forordningen om digitale tjenester er en ensartet juridisk ramme for udbydere af digitale tjenester i EU.  Forordningen om digitale tjenester indfører et fælles regelsæt, der regulerer onlineplatformes gennemsigtighed og ansvarlighed i EU's medlemsstater, så der etableres et sikkert, forudsigeligt og troværdigt onlinemiljø.

Hvis du finder indhold på Pinterest, som kan være ulovligt i henhold til EU-lovgivningen, kan du indberette det via indberetningsfunktionerne i produktet eller ved at bruge følgende formular: https://pinterest.com/about/dsa/.

Oplysninger om brugere i EU

I henhold til artikel 24(2) i forordningen om digitale tjenester skal onlineplatforme hvert halve år offentliggøre det gennemsnitlige antal månedlige aktive modtagere af deres tjeneste inden for EU. Kravet har til formål at afgøre, om en onlineplatform er en "Meget stor onlineplatform", hvilket i forordningen om digitale tjenester defineres som en platform med mindst 45 millioner månedlige aktive brugere inden for EU. Vi har beregnet, at Pinterest i perioden fra juli 2023 til december 2023 havde 79,1 millioner aktive brugere pr. måned i EU. Vi definerer en månedlig aktiv bruger som en godkendt Pinterest-bruger, der besøger vores website, åbner vores mobilapp eller interagerer med Pinterest via en af vores browser- eller websiteudvidelser, f.eks. Gem-knappen, mindst én gang i løbet af perioden.

I overensstemmelse med artikel 24(2) offentliggør vi opdaterede oplysninger i august 2024.

Fælles kontaktpunkt

I henhold til artikel 11 og 12 i DSA skal onlineplatforme oprette et fælles kontaktpunkt, der giver mulighed for direkte kommunikation med Europa-Kommissionen, medlemsstaternes myndigheder og Det Europæiske Råd for digitale tjenester vedrørende anvendelsen af DSA.

Disse parter kan kontakte Pinterest angående DSA på dsa-poc [at] pinterest.com (dsa-poc[at]pinterest[dot]com).  Kommunikation med denne e-mailadresse kan foregå på engelsk, men vi vil om nødvendigt også kunne imødekomme kommunikation på andre sprog.

Hvis du finder indhold på Pinterest, der er ulovligt i EU eller overtræder Pinterests Retningslinjer for fællesskabet, er indberetning direkte via Pinterest-platformen den mest effektive måde at rette henvendelse til Pinterest, så vi kan gennemgå materialet. Hvis du har en forespørgsel, der ikke er relateret til forordningen om digitale tjenester, kan du finde de relevante kontaktoplysninger i vores Hjælpecenter.

Tvister om indhold og brugerkonti

DSA giver mulighed for at bestride de beslutninger, som onlineplatforme træffer om indhold og brugerkonti. Hvis du mener, at vi har iværksat foranstaltninger mod din konto eller anmeldt indhold på et fejlagtigt grundlag, kan du protestere over vores beslutning inden for seks måneder via vores Center for anmeldelser og overtrædelser

Du kan også kontakte et certificeret udenretligt forligsorgan, der kan hjælpe med at afgøre en tvist med os i forbindelse med vores foranstaltninger mod din konto eller anmeldt indhold, herunder hvis du er uenig i afgørelsen af en protest. Europa-Kommissionen opretholder et website med en liste over de relevante certificerede forligsorganer. Afgørelser truffet af udenretlige forligsorganer er hverken bindende for dig eller for Pinterest.

Rapport om gennemsigtighed

Vores DSA-rapport om gennemsigtighed findes på vores website om politikker. Rapporten indeholder data om indhold, brugere og anmeldere fra alle EU's medlemsstater. Pinterest vil både inden og uden for rammerne af DSA fortsætte arbejdet på at skabe en positiv oplevelse, give folk større kontrol og udvide vores gennemsigtighedsforanstaltninger for at fremme vores mål om at etablere et sikkert og positivt rum på nettet.

Adgang til data til undersøgelsesformål

I henhold til artikel 40, stk. 12 i forordningen om digitale tjenester skal onlineplatforme give adgang til offentligt tilgængelige data til ethvert undersøgelsesformål, der bidrager til påvisning, identifikation og forståelse af systemiske risici inden for Unionen. Dette er forudsat, at undersøgelserne opfylder visse betingelser, som står angivet i forordningen om digitale tjenester. Hvis du er kvalificeret til at udføre undersøgelser, kan du indsende en anmodning ved hjælp af Modtagelsesformularen til undersøgelsesformål, hvorefter et teammedlem fra Pinterest vil sende dig et svar.

End of Other articles Links
Har du brug for mere hjælp? Kontakt os
User feedback
Kunne du bruge artiklen?

collection_fields

Hvordan kan vi gøre artiklen bedre?