Pins er visuelle bogmærker, der bruges til at gemme interessant indhold. Du kan oprette billedpins og videopins på Pinterest samt en rækker andre pintyper som detaljerede pins og produktpins.

Billedpins

Billedpins indeholder ét billede. Du kan oprette billedpins på Pinterest på to forskellige måder:

  • Upload et billede fra din computer eller mobilenhed. Hvis du tilføjer bevægelige elementer på dit billede (f.eks. en GIF eller et musikspor), oprettes billedet som en videopin.
  • Gem et billede fra internettet som en pin. Vi inkluderer et link til websitet, så andre på Pinterest ved, hvor de kan finde det oprindelige billede.
  • Hvis du opretter en virksomhedskonto, kan du også oprette og promovere billedpins som annoncer.

    Videopins

    Videopins indeholder en enkelt video eller flere videoer og billeder i samme pin. Du kan gøre dem interaktive ved at tilføje effekter som overlejret tekst, musik, klistermærker og meget mere.

    Videopins afspilles automatisk, når de vises i dit startfeed, og de har forsidebilleder til at fange opmærksomheden.

    Detaljerede pins

    En detaljeret pin er en pintype, der automatisk synkroniserer oplysninger fra dit website til dine pins. Der er tre typer detaljerede pins:

  • Opskriftpins tilføjer navn, antal portioner, tilberedningstid, bedømmelser, kostpræferencer og en liste over ingredienser til opskrifter, som du gemmer fra dit website.
  • Artikelpins tilføjer beskrivelse, forfatter og overskrift til artikler og blogindlæg fra dit website.
  • Produktpins tilføjer den nyeste pris, lagerstatus og produktinformation på din pin. Læs mere om produktpins nedenfor.
  • Produktpins

    Produktpins indeholder produkter, der kan købes. Nogle produktpins dirigerer dig videre til et website, mens andre giver dig mulighed for at købe produkterne uden at forlade Pinterest.

  • Produktpins med Prøv giver folk mulighed for at afprøve produkter virtuelt i Pinterest-appen ved hjælp af Pinterest Lens. Funktionen kan indtil videre kun benyttes på mobilenheder i udvalgte områder.
  • Samlingspins er produktpins, der er grupperet sammen. Når du klikker på en pin i en samling, er det nemt at shoppe lignende og relaterede produkter fra en butik. Du kan kun oprette samlingspins, hvis du opretter en virksomhedskonto.
  • Karruselpins er produktpins med flere billeder. Når du ser en karruselpin, kan du bladre gennem billederne for at se mere om et specifikt produkt eller relaterede produkter fra en butik. Du kan kun oprette karruselpins, hvis du opretter en virksomhedskonto.
  • Hvis du ikke er en butik, kan du dele produkter med andre på Pinterest ved at tilføje produkttags.

    End of Other articles Links
    Har du brug for mere hjælp? Kontakt os
    User feedback
    Kunne du bruge artiklen?

    collection_fields

    Hvordan kan vi gøre artiklen bedre?