Se annoncekonti, der er delt med dig

Hvis du har en virksomhedskonto, kan du få adgang til dine annoncekonti i din kontoadministration. 

Der er seks adgangsniveauer.

Adgangsniveau Tilladelser
Administrator
  • Fuld adgang til annoncekonto som den oprindelige ejer
  • Kan se og redigere alt, herunder fakturering, optimering af kampagne og målgrupper
Kampagne
  • Kan oprette, redigere og administrere alle aspekter ved annoncekampagner
Analytiker
  • Skrivebeskyttet adgang til annoncekonto
  • Kan se alt bortset fra fakturerings- og virksomhedsindstillinger
Målgruppe
  • Kan oprette og redigere målgrupper i annoncekonto
  • Kan se oplysninger om Pinterest-tagget
Finans
  • Fuld adgang til fakturering af annoncekonto
Kataloger
  • Oprette og administrere datakilder og produktgrupper for virksomhedskontoen

Se annoncekonti, andre har delt med dig

  1. Gå til ads.pinterest.com.

  2. Klik på   ud for dit navn.

  3. Klik på fanen "Delt med mig".

Hvis du vil forlade en konto, skal du klikke på   ud for dit navn og gå til fanen “Delt med mig“. Klik på den annoncekonto, du vil forlade, og vælg Se kontoindstillinger. Klik på Forlad annoncekonto under dit navn og dit adgangsniveau.

Har du brug for mere hjælp?
Kontakt os