Det ser ud til, at du ser dette fra et område, hvor Kataloger ikke er tilgængelige endnu. Se, hvor Kataloger er tilgængelige for Pinterest Business-konti. Få mere at vide

Folk bruger Pinterest til inspiration, idéer og shopping. Når du føjer dine produkter til Pinterest som produktpins, gør du det let for kunderne at tage deres inspiration og idéer med hjem.

Hvad er produktpins?

Produktpins er shoppingpins, der er formateret til at vise nøjagtige og relevante produktoplysninger. Folk på Pinterest kan hurtigt finde pris, lagerstatus og andre relevante produktoplysninger, når de handler på nettet.

I visse tilfælde kan produktpins have etiketter. En pin kan få etiketten "Bestseller" eller "Populær", hvis den er blandt de mest købte eller klikkede varer i en produktkategori på Pinterest. Etiketterne refererer ikke til salgsaktiviteten for dig som butik.

Hvordan får jeg mine produkter på Pinterest?

Du kan føje dine produkter til Pinterest på to måder: 

  • Kataloger: Upload dit produktkatalog til Pinterest for at oprette produktpins i stort omfang for alle dine produkter. Når du uploader dine produkter på denne måde, kan du sortere dine produktpins i produktgrupper og køre shoppingannoncer for at hjælpe flere kunder med at finde dine produkter.
  • Detaljerede produktpins: Tilføj metatags på dit website, så andre kan gemme produktpins direkte fra dit website. Produkter, der gemmes på denne måde, er en form for detaljerede pins. De synkroniseres med oplysninger fra dit website, så de forbliver opdateret. Detaljerede pins kan ikke promoveres i shoppingannoncer. 
  • Uanset hvordan du beslutter dig for at føje dine produkter til Pinterest, skal dine produktpins holdes ajour, så produktoplysningerne vises nøjagtigt.

    Hvordan promoverer jeg mine produkter på Pinterest?

    Alle produktpins på Pinterest distribueres organisk, men kun produktpins, der er oprettet med vores kataloger, kan sponsoreres som shoppingannoncer. Hvis du er interesseret i at promovere dine produkter på Pinterest, kan du se, hvordan du opretter shoppingannoncer.

    Hvad er produktgrupper?

    En produktgruppe er en kollektion af varer fra dit katalog, som du ønsker at promovere i shoppingannoncer. Du kan oprette dine egne produktgrupper, eller du kan bruge de produktgrupper, vi opretter til dig (vi opretter f.eks. en gruppe med "Mest sælgende" for dig).

    Det er vigtigt, at du organiserer dine produkter i produktgrupper, når du vil administrere dit katalog, køre annoncekampagner og spore resultater på Pinterest.

    Hvad er næste skridt?

    Læs vores vejledning til kataloger, så du kan få dine produkter på Pinterest.

    End of Other articles Links
    Har du brug for mere hjælp? Kontakt os
    User feedback
    Kunne du bruge artiklen?

    collection_fields

    Hvordan kan vi gøre artiklen bedre?