Αρχειοθέτηση ή διαγραφή πίνακα

Δείτε οδηγίες για:

Αν κάποιος πίνακας δεν σας ενδιαφέρει πλέον, αλλά πιστεύετε ότι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον θα θελήσετε να του ρίξετε μια ακόμα ματιά, αρχειοθετήστε τον. Αν είστε σίγουροι ότι δεν θέλετε να ξαναδείτε αυτόν τον πίνακα, μπορείτε να τον διαγράψετε.

Αρχειοθέτηση πίνακα

  1. Στο προφίλ σας, επιλέξτε Πίνακες για να δείτε τους πίνακές σας.
  2. Κάντε κλικ στον πίνακα που θέλετε να αρχειοθετήσετε και επιλέξτε .
  3. Επιλέξτε Αρχειοθέτηση.
  4. Επιλέξτε Αρχειοθέτηση ξανά για επιβεβαίωση.
  1. Ανοίξτε τον πίνακα από το προφίλ σας.
  2. Πατήστε .
  3. Πατήστε Αρχειοθέτηση πίνακα.
  4. Πατήστε Αρχειοθέτηση για επιβεβαίωση.
  1. Ανοίξτε τον πίνακα από το προφίλ σας.
  2. Πατήστε .
  3. Πατήστε Αρχειοθέτηση πίνακα.
  4. Πατήστε Αρχειοθέτηση για επιβεβαίωση.

Όταν αρχειοθετείτε έναν πίνακα, μπορείτε να τον βρείτε στο προφίλ σας στην ενότητα "Αρχειοθετημένοι πίνακες", κάτω από τους μυστικούς σας πίνακες. Δεν θα εμφανίζεται στο δημόσιο προφίλ σας και δεν θα μπορείτε να αποθηκεύετε pin σε αυτόν. Μπορείτε να επαναφέρετε έναν πίνακα από την αρχειοθήκη ανά πάσα στιγμή.

Διαγραφή πίνακα

  1. Στο προφίλ σας, βρείτε τον πίνακα και επιλέξτε . Εναλλακτικά, ανοίξτε τον πίνακα και επιλέξτε
  2. Επιλέξτε Διαγραφή στην κάτω αριστερή γωνία.
  3. Επιλέξτε Διαγραφή πίνακα για επιβεβαίωση.
  1. Ανοίξτε τον πίνακα από το προφίλ σας.
  2. Πατήστε
  3. Πατήστε Διαγραφή πίνακα.
  4. Πατήστε Διαγραφή για επιβεβαίωση.
  1. Ανοίξτε τον πίνακα από το προφίλ σας.
  2. Πατήστε
  3. Πατήστε Διαγραφή πίνακα.
  4. Πατήστε Οριστική διαγραφή για επιβεβαίωση.

Δεν μπορεί να γίνει ανάκτηση pin ή πινάκων που έχουν διαγραφεί, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί όταν διαγράφετε κάτι. Με τη διαγραφή ενός πίνακα διαγράφονται επίσης και όλα τα pin του πίνακα. 

Για να μάθετε πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε έναν πίνακα, διαβάστε αυτό το άρθρο.

Άλλα άρθρα

Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας.