Αποκλεισμός ή άρση αποκλεισμού

Αποκλείστε ένα προφίλ στο Pinterest για να μην επιτρέψετε σε κάποιον να σας ακολουθεί, να σας στέλνει μηνύματα ή να αλληλεπιδρά με τα pin σας.

Τα άτομα δεν λαμβάνουν ειδοποιήσεις αποκλεισμού ή άρσης του αποκλεισμού τους από εσάς. Θα ειδοποιηθούν μόνο αν προσπαθήσουν να σας ακολουθήσουν ή να αλληλεπιδράσουν με τα pin σας.

Τα άτομα που αποκλείετε θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στην αναζήτηση, στις τροφοδοσίες και στους ομαδικούς πίνακες. Τα pin που έχετε αποθηκεύσει από αυτά τα άτομα θα παραμείνουν στο προφίλ σας. Θα πρέπει να αφαιρέσετε αυτά τα pin ένα ένα.

Αν η αλληλεπίδρασή σας με κάποιον χρήστη φτάσει σε επίπεδο εκφοβισμού ή παρενόχλησης, ακολουθήστε τις οδηγίες αναφοράς. Αν οποιαδήποτε στιγμή ανησυχήσετε για την ασφάλειά σας, επικοινωνήστε με κάποια υπηρεσία επιβολής του νόμου.

Μπλοκάρισμα χρήστη Pinterest

Ξεμπλοκάρισμα λογαριασμού

Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας.