Απενεργοποίηση ή κλείσιμο λογαριασμού

Δείτε οδηγίες για:

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας για να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το Pinterest ή να τον κλείσετε οριστικά. Αν διαθέτετε εταιρικό λογαριασμό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό σας.

Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας

Αν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Pinterest, το προφίλ και οι πίνακές σας δεν θα εμφανίζονται πλέον στο Pinterest. Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε απλώς να συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας.

  1. Επιλέξτε   στο πάνω μέρος του Pinterest.
  2. Επιλέξτε Επεξεργασία ρυθμίσεων.
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις λογαριασμού στην αριστερή πλευρά της οθόνης.
  4. Πατήστε Απενεργοποίηση λογαριασμού στην ενότητα Αλλαγές λογαριασμού.
  5. Πείτε μας για ποιο λόγο θέλετε να κάνετε διάλειμμα και μετά επιλέξτε Απενεργοποίηση του λογαριασμού μου.
  1. Πατήστε το εικονίδιο   στην κορυφή του προφίλ σας στο Pinterest.
  2. Επιλέξτε Επεξεργασία ρυθμίσεων.
  3. Πηγαίνετε στο κάτω μέρος και πατήστε Απενεργοποίηση λογαριασμού.
  4. Πατήστε Απενεργοποίηση λογαριασμού για επιβεβαίωση.
  1. Πατήστε το εικονίδιο   στην κορυφή του προφίλ σας στο Pinterest.
  2. Επιλέξτε Επεξεργασία ρυθμίσεων.
  3. Πηγαίνετε στο κάτω μέρος και πατήστε Απενεργοποίηση λογαριασμού.
  4. Πατήστε Απενεργοποίηση λογαριασμού για επιβεβαίωση.

Για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός δεν είναι πλέον ενεργός, πηγαίνετε στη διεύθυνση URL του προφίλ σας. Μην επιχειρήσετε να συνδεθείτε για να δείτε αν είναι ακόμα ενεργός, καθώς έτσι θα τον ενεργοποιήσετε ξανά.

Να θυμάστε ότι με την απενεργοποίηση του λογαριασμού δεν αποδεσμεύεται το όνομα χρήστη ή η διεύθυνση email. Αν θέλετε να αλλάξετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας, επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας αντί να τον απενεργοποιήσετε.

Κλείσιμο του λογαριασμού σας

Αν είστε σίγουροι ότι θέλετε να αποχωρήσετε από το Pinterest, μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας. Αν κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό σας, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν και δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τα pin ή τους πίνακές σας.  Αν διαθέτετε εταιρικό λογαριασμό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό σας.

  1. Επιλέξτε   στο πάνω μέρος του Pinterest.
  2. Επιλέξτε Επεξεργασία ρυθμίσεων.
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις λογαριασμού στην αριστερή πλευρά της οθόνης.
  4. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.
  5. Πείτε μας τους λόγους που κλείνετε τον λογαριασμό σας και πατήστε Επόμενο.
  6. Πατήστε Αποστολή email.
  7. Ελέγξτε τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Pinterest, για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό.
  1. Πατήστε το εικονίδιο   στην κορυφή του προφίλ σας στο Pinterest.
  2. Επιλέξτε Επεξεργασία ρυθμίσεων.
  3. Πηγαίνετε στο κάτω μέρος και πατήστε Κλείσιμο λογαριασμού.
  4. Πατήστε Κλείσιμο λογαριασμού για επιβεβαίωση.
  5. Ελέγξτε τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Pinterest, για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό.
  1. Πατήστε το εικονίδιο   στην κορυφή του προφίλ σας στο Pinterest.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού.
  3. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.
  4. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού για επιβεβαίωση.
  5. Ελέγξτε τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Pinterest, για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό.

Όταν κλείσετε τον λογαριασμό σας, το δημόσιο προφίλ σας θα απενεργοποιηθεί αμέσως, αλλά θα χρειαστούν έως 14 ημέρες για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός σας. Αν αλλάξετε γνώμη πριν περάσουν οι 14 ημέρες, συνδεθείτε με τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας κι εμείς θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό.

Απενεργοποίηση λογαριασμού θανόντος

Λυπούμαστε για την απώλειά σας. Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό ενός συγγενικού σας προσώπου που έχει πεθάνει, εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας και μας δώσετε κάποιες απαραίτητες πληροφορίες. Αφού απενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό, δεν θα υπάρχει πλέον πρόσβαση σε αυτόν. 
 
Δεδομένου ότι σεβόμαστε το απόρρητο των χρηστών του Pinterest, δεν μπορούμε να παράσχουμε προσωπικά στοιχεία ή στοιχεία σύνδεσης.

Άλλα άρθρα
Είστε έτοιμοι να απενεργοποιήσετε ή να κλείσετε τον λογαριασμό σας;
Μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας
Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια;
Επικοινωνήστε μαζί μας.