Hyllytetty tili

Pinterest halutaan pitää käyttäjille turvallisena ympäristönä, joten Pinterest hyllyttää tilit, jotka eivät noudata näitä sääntöjä: käyttösäännöt. Jos tilisi on hyllytetty, näet virheilmoituksen, kun yrität kirjautua sisään.

Toimintaperiaate

Pinterest tarkastaa automaattisesti ja ihmisvoimin, noudattaako sisältö käyttösääntöjä. Tili voidaan hyllyttää, jos siinä on sääntöjen vastaisia Pin-lisäyksiä, kommentteja, kuvia tai viestejä tai jos koko tili on omistettu sääntöjen vastaiselle sisällölle. 

Tili voidaan hyllyttää, kun käyttösääntöjä rikotaan kerran tai toistuvasti näillä osa-alueilla: 

  • Käyttäjien turvallisuus (esim. vihapuhe, porno, häiritsevät kuvat tai väärät tiedot)
  • Tilien turvallisuus (esim. toiseksi henkilöksi tekeytyminen ja kirjautuminen muiden palveluiden kautta) 
  • Roskaposti
  • Immateriaaliomaisuus

Tilin hyllyttämisestä valittaminen

Jos Pinterest-tilisi on mielestäsi hyllytetty aiheetta, ota yhteyttä. Luemme lähettämäsi tiedot ja palaamme asiaan.

Täällä on lisätietoja tekijän- ja immateriaalioikeuksiin liittyvien valitusten tekemisestä (englanniksi): Copyright policy.

Jos kirjautuminen ei onnistu, vaikka tiliäsi ei ole hyllytetty, lue nämä kirjautumisongelmiin liittyvät vinkit.

Tarvitsetko lisäapua?
Ota yhteyttä