Taulun arkistoiminen tai poistaminen

Näytä ohjeet:

Jos et enää tarvitse taulua, mutta haluat säilyttää sen vastaisen varalle, voit arkistoida taulun. Jos olet varma, että et enää halua nähdä taulua, voit poistaa sen.

Taulun arkistoiminen

  1. Siirry profiiliisi ja valitse Taulut.
  2. Avaa arkistoitava taulu ja valitse  .
  3. Valitse Arkistoi.
  4. Vahvista valitsemalla Arkistoi.
  1. Siirry profiiliisi ja avaa taulu.
  2. Valitse  .
  3. Valitse Arkistoi taulu.
  4. Vahvista valitsemalla Arkistoi.
  1. Siirry profiiliisi ja avaa taulu.
  2. Valitse  .
  3. Valitse Arkistoi taulu.
  4. Vahvista valitsemalla Arkistoi.

Taulun poistaminen

  1. Etsi taulu profiilistasi ja valitse   tai avaa taulu ja valitse  .
  2. Valitse vasemmasta alakulmasta Poista.
  3. Vahvista valitsemalla Poista taulu.
  1. Siirry profiiliisi ja avaa taulu.
  2. Valitse  .
  3. Valitse Poista taulu.
  4. Vahvista valitsemalla Poista.
  1. Siirry profiiliisi ja avaa taulu.
  2. Valitse  .
  3. Valitse Poista taulu.
  4. Vahvista valitsemalla Poista pysyvästi.

Löydät arkistoidut taulut profiilisi Arkistoidut taulut -osiosta, joka näkyy salaisten taulujen alla. Arkistoidut taulut eivät näy julkisessa profiilissasi etkä voi tallentaa niihin Pin-lisäyksiä. Voit halutessasi peruttaa taulun arkistoinnin.

Poistettuja Pin-lisäyksiä tai tauluja ei voi palauttaa, joten poista niitä harkiten! Kun poistat taulun, myös kaikki siinä olevat Pin-lisäykset poistetaan. 

Muut ohjeet
Tarvitsetko lisäapua?
Ota yhteyttä