Tilin poistaminen käytöstä tai tilin sulkeminen

Voit poistaa tilin käytöstä, jos haluat lopettaa Pinterestin käytön väliaikaisesti. Jos haluat lopettaa käytön kokonaan, sulje tili pysyvästi. Jos käytät yritystiliä, ota yhteyttä Pinterestiin, jos haluat sulkea tilin pysyvästi.

Tilin poistaminen käytöstä

Kun tili on poistettu käytöstä, profiilisi ja taulusi eivät enää näy Pinterestissä. Jos muutat mielesi, voit aktivoida tilisi kirjautumalla sisään.

Siirtymällä profiilisi URL-osoitteeseen voit tarkistaa, että tili on poistettu käytöstä. Älä kirjaudu sisään nähdäksesi, onko tili poistettu käytöstä, sillä sisäänkirjautuminen aktivoi tilin.

Muista, että tilin poistaminen käytöstä ei vapauta käyttäjänimeä tai sähköpostiosoitetta. Jos haluat vaihtaa käyttäjänimen tai sähköpostiosoitteen, älä poista tiliä käytöstä, vaan muokkaa tilin asetuksia.

Tilin sulkeminen

Jos olet varma, että haluat lopettaa Pinterestin käytön kokonaan, sulje tili. Tilin sulkeminen tarkoittaa, että Pin-lisäykset ja taulut poistetaan pysyvästi.  Jos käytät yritystiliä, ota yhteyttä Pinterestiin, jos haluat sulkea tilin pysyvästi.

Kun suljet tilin, julkinen profiilisi poistetaan käytöstä välittömästi, mutta tili suljetaan pysyvästi vasta 14 vuorokauden kuluttua. Jos muutat mielesi ennen sitä, kirjaudu tiliisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla, niin saat Pinterestiltä linkin, jolla voit palauttaa tilin käyttöön.

Kuolleen henkilön tilin poistaminen käytöstä

Otamme osaa. Pinterest voi poistaa kuolleen henkilön tilin omaisen pyynnöstä. Ota yhteyttä Pinterestiin täällä. Tili ei ole enää käytettävissä tämän jälkeen. 
 
Pinterest kunnioittaa käyttäjien tietosuojaa, eikä heidän tietojaan tai kirjautumistietojaan luovuteta kolmansille osapuolille.

Haluatko poistaa tilin käytöstä tai sulkea tilin?
Siirry asetuksiin.