Tilin palauttaminen käyttöön

Jos olet poistanut tilisi käytöstä, voit palauttaa sen käyttöön kirjautumalla sisään. Tilin aktivointi edellyttää, että pääset kirjautumaan sisään Pinterest-tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Jos et voi enää käyttää osoitetta, luo uusi tili.

Kirjautuminen sähköpostiosoitteella ja salasanalla

  1. Siirry osoitteeseen pinterest.com/login.
  2. Anna aktivoitavaan tiliin liitetty sähköpostiosoite ja salasana.
  3. Valitse Kirjaudu sisään.

Kirjautuminen Facebook-tilillä

  1. Siirry osoitteeseen pinterest.com/login.
  2. Valitse Jatka Facebookilla.
  3. Anna Facebook-tiliin liitetty sähköpostiosoite ja salasana.
  4. Valitse Jatka.

Kirjautuminen Google-tilillä

  1. Siirry osoitteeseen pinterest.com/login.
  2. Valitse Jatka Googlella.
  3. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Seuraava.

Kirjautuminen Apple-tilillä

  1. Siirry osoitteeseen pinterest.com/login.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi valitse Kirjaudu sisään.

Jos et muista salasanaasi, voit vaihtaa sen.

    Jos et näe Pinterestin lähettämää viestiä, tarkista roskapostikansio. Jos käytät Gmailia, viesti saattaa olla Sosiaaliset verkostot -välilehdellä.

    Jos olet sulkenut tilin pysyvästi, voit aktivoida tilin kirjautumalla sisään vain 14 päivän kuluessa tilin sulkemisesta.

    Tarvitsetko lisäapua?
    Ota yhteyttä