Tilin tietosuojan muokkaaminen

Tilin pitäminen yksityisempänä käy muutamalla eri tavalla.

Piilota tilisi hakukoneilta
Piilota Pin-lisäyksesi muilta käyttäjiltä
Poista Facebookiin tai Twitteriin lähettäminen käytöstä
Lopeta Facebook-tuttujen seuraaminen
Poista evästeperusteinen räätälöinti käytöstä
Pinterest-profiilisi näyttämisen estäminen hakukoneilta (esim. Google ja Yahoo!):
 
  1. Napsauta nimeäsi Pinterestin yläreunassa.
  2. Napsauta rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  3. Vaihda perusasetusten Hakukone-esto klikkaamalla, niin että asetuksen Ei sijaan näkyy asetus Kyllä.
  4. Valitse Tallenna asetukset.
 
Pinterest voi piilottaa profiilisi, mutta nimesi piilotus voi olla vaikeaa, etenkin jos muut käyttäjät ovat lisänneet Pin-lisäyksiäsi itselleen. Voit lisätä yksityisyyttä vaihtamalla nimesi tai käyttämällä salaisia tauluja.
 
Saattaa kulua useita viikkoja, ennen kuin hakukone-eston tai nimen vaihtamisen vaikutus näkyy hakukoneissa. Jos olet ottanut hakukone-eston käyttöön Pinterestissä, mutta profiilisi näkyy edelleen hakutuloksissa, voit pyytää Googlea poistamaan sivun nopeammin.
 

Et voi piilottaa käyttämääsi tiliä kokonaan, mutta käyttämällä salaisia tauluja voit piilottaa kaikki Pin-lisäyksesi muilta käyttäjiltä. Vain sinä näet salaiset taulusi, jollet kutsu niihin muita käyttäjiä.
 
Vaikka poistaisit alkuperäiset Pin-lisäyksesi, Pin-lisäykset (ja nimesi) saattavat edelleen näkyä Pinterestissä, erityisesti silloin, kun muut ovat tallentaneet Pin-lisäyksiäsi. Voit lisätä yksityisyyttä vaihtamalla nimesi.
 
Voit muuttaa julkisen taulun salaiseksi. Voit myös siirtää tai kopioida Pin-lisäyksen salaiseen tauluun.
 
 

Asetusten Lähetä-valinnalla määritetään Pin-lisäysten jakaminen Facebookissa tai Twitterissä.
 
Lähetä Facebookiin- tai Lähetä Twitteriin -valinnan poistaminen käytöstä:
 
  1. Napsauta Tallenna Pin-lisäyksen kohdalla.
  2. Poista vasemmassa alakulmassa olevan Lähetä Facebookiin- tai Lähetä Twitteriin -valintaruudun valinta.
  3. Tallenna Pin-lisäys tauluun.
 
 

Jos kirjauduit Facebookin avulla, olet ehkä automaattisesti seurannut joitakin Facebook-tuttujasi. Voit lopettaa heidän seuraamisensa samalla tavalla kuin kenen tahansa muun käyttäjän seuraamisen.
 
Facebook-tuttujen seuraamisen lopettaminen:
 
  1. Siirry profiiliisi ja valitse seurattavat.
  2. Valitse Lisääjät.
  3. Napauta Lopeta seuraaminen -painiketta niiden käyttäjien kohdalla, joita et enää halua seuratapainikkeessa lukee sen jälkeen Seuraa.
 

Jotta voimme tarjota sinulle kaikkein kiinnostavinta Pinterest-sisältöä, käytämme muiden vierailemiesi sivustojen tai käyttämiesi sovellusten tietoja. Osa mainostajista jakaa tietoja kanssamme, jotta voimme räätälöidä Pinterestin käyttökokemustasi niiden perusteella.
 
Käyttäjillä on oikeus yksityisyyteen, ja siksi nämä ominaisuudet voi kytkeä pois päältä. 
 
Räätälöinnin poistaminen käytöstä:
 
  1. Siirry profiiliisi, napsauta rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Muuta Räätälöinti-kohdassa seuraavien asetusten valinnaksi Ei:
    • Käyttää tietoja viime aikoina käyttämistäsi sivustoista?
    • Käyttää mainoskumppaneilta saatuja tietoja?
  3. Valitse Tallenna asetukset.
 
Lue lisää siitä, miten käytämme evästeitä ja mainostajilta saamiamme tietoja.