Mitä tehdä, jos joku yrittää palauttaa tilisi käyttöön

Poistettuasi tilisi käytöstä voit palauttaa sen käyttöön kirjautumalla sisään. Pinterest lähettää sinulle sähköpostiviestin, jolla varmistetaan, että haluat palauttaa tilin käyttöön. 

Jos saat sähköpostiviestin, jonka aihe on Pinterest-tilin palauttaminen käyttöön, vaikka et ole yrittänyt palauttaa tiliäsi käyttöön,  joku on saanut Pinterest-salasanasi tietoonsa

Suojaa tili vaihtamalla salasanasi. Salasanan vaihtaminen ei poista tiliäsi käytöstä.