Tábla archiválása vagy törlése

Ha nem szeretnél használni egy táblát, de úgy gondolod, hogy még szükséged lehet rá a jövőben, akkor archiváld. Ha biztos vagy benne, hogy többé nem szeretnéd látni a táblát, akkor töröld.

Tábla archiválása

Ha archiváltál egy táblát, a profilodban később az archivált táblák szakaszban találhatod meg a titkos tábláid alatt. Nem fog többé megjelenni a nyilvános profilodban, és a továbbiakban nem fogsz tudni pineket menteni rá. Bármikor visszavonhatod egy tábla archiválását.

Tábla törlése

További segítségre van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk