A táblák adatvédelmi beállításainak módosítása

Útmutató a következőkhöz:

A titkos tábláidat csak te (és az általad meghívott emberek) láthatják. A titkos pinek és táblák nem jelennek meg a képfolyamodban, a keresési találatokban és sehol máshol a Pinteresten.

Ha szeretnél létrehozni egy titkos táblát, készíts egy táblát, és kapcsold be a „Titkos” funkciót, amikor elnevezed a táblát.

Egy már létrehozott tábla titkossá tétele

  1. A profilodban kattints a Táblák gombra
  2. Kattints a(z)   gombra azon a táblán, amit titkossá szeretnél tenni
  3. Kapcsold be a „Titkos” funkciót.
  4. Kattints a Mentés gombra
  1. A profilodban koppints a Táblák elemre.
  2. Koppints arra a táblára, amelyet szerkeszteni szeretnél.
  3. Koppints a(z)   ikonra
  4. Kapcsold be a „Legyen titkos” funkciót.
  5. Koppints a Kész ikonra
  1. A profilodban koppints a Táblák elemre.
  2. Koppints arra a táblára, amelyet szerkeszteni szeretnél.
  3. Koppints a(z)   ikonra
  4. Kapcsold be a „Legyen titkos” funkciót.
  5. Koppints a Kész ikonra

Amikor pineket mentesz egy titkos táblára, a személy, akitől a pint mentetted, nem kap értesítést erről, és a pin számlálója sem növekedik.
Amikor pineket mentesz egy titkos tábláról, (amelyre meghívtak), az új pineden nem jelenítjük meg a személy nevét, akinek a pinjét mentetted.

Ha meg szeretnél osztani egy titkos táblát, akkor add hozzá barátaidat közreműködőként, vagy tedd nyilvánossá a táblát.  Ahhoz, hogy nyilvánossá tegyél egy táblát, kapcsold ki a „Titkos” funkciót a tábla beállításaiban.

További cikkek
További segítségre van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk