Fiókod deaktiválása vagy törlése

Deaktiválhatod Pinterest-fiókodat, ha egy kis szünetet tartanál, vagy véglegesen törölheted, ha többé nem szeretnél bejelentkezni. Ha üzleti fiókod van, a végleges törlése előtt kapcsolatba kell lépned velünk.

A fiók deaktiválása

Pinterest-fiókod deaktiválása után fiókod és tábláid többé nem lesznek láthatók a Pinteresten. Ha mégis meggondolod magad, fiókod újraaktiválásához egyszerűen csak jelentkezz be.

Ha ellenőrizni szeretnéd, hogy a fiókod valóban inaktív-e, nyisd meg a profilod URL-jét. Az ellenőrzéshez ne jelentkezz be a fiókodba, mert így ismét aktiválni fogod.

Ne feledd, hogy fiókod deaktiválásával nem szabadul fel sem a felhasználóneved, sem a hozzá tartozó e-mail-cím. Amennyiben meg szeretnéd változtatni felhasználónevedet vagy e-mail-címedet, deaktiválás helyett módosítsd őket a beállításokban.

A fiók végleges törlése

Akkor töröld a fiókodat, ha végleg búcsút szeretnél venni a Pinteresttől. Fiókod törlése azt jelenti, hogy többé nem kaphatod vissza pinjeidet és tábláidat.  Ha üzleti fiókod van, a végleges törlése előtt kapcsolatba kell lépned velünk.

Amikor véglegesen törlöd nyilvános profilodat, akkor azt azonnal deaktiváljuk, de fiókod végleges törlésére csak 14 nap múlva kerül sor. Ha a 14 nap letelte előtt mégis meggondolod magad, egyszerűen jelentkezz be e-mail-címeddel és jelszavaddal, és mi elküldjük neked a az újraaktiváláshoz szükséges linket.

Az elhunytak fiókjának deaktiválása

Fogadd részvétünket. Amennyiben kapcsolatba lépsz velünk, deaktiváljuk az elhunyt családtagok fiókjait. Amint deaktiváltuk a fiókot, az többé nem lesz hozzáférhető. 
 
A Pinterestet használó emberek védelme érdekében soha nem adunk ki személyes információkat és bejelentkezési adatokat.

Biztosan deaktiválod vagy törlöd a fiókodat?
Menj a beállításaidba
További segítségre van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk