Közös tábla elhagyása

Útmutató a következőkhöz:

Ha meghívtak, hogy egy közös tábla közreműködője legyél, elhagyhatod a táblát. Ha a közös tábla tulajdonosa vagy, egyszerűen törölheted, ahogyan a többi táblával is tennéd.

  1. Nyisd meg az adott közös táblát a profilodból
  2. Kattints a profilképek csoportjára a jobb felső sarokban
  3. Kattints az Elhagyás lehetőségre a neved mellett
  4. Kattints az Elhagyás lehetőségre
  1. Nyisd meg az adott közös táblát a profilodból
  2. Koppints a(z)   ikonra
  3. Koppints a Tábla elhagyása, majd a Tábla elhagyása lehetőségre
  1. Nyisd meg az adott közös táblát a profilodból
  2. Koppints a(z)   ikonra
  3. Érintsd meg a Tábla elhagyása lehetőséget.
  4. Koppints az Elhagyás gombra
További segítségre van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk