Add people to your ad account

Felvehetsz felhasználókat a hirdetési fiókodba, és megadhatod az egyes személyek hozzáférési szintjét. Így különböző felhasználók a hirdetési fiók különböző részeit tudják kezelni – például a számlázást, a közönségek szerkesztését vagy a kampányok létrehozását – anélkül, hogy egy egész vállalkozással kellene osztozniuk a belépési adatokon. Azt is láthatod, hogy melyik frissítést ki végezte el. Az alábbiakban ismertetjük azokat a hozzáférési szinteket, amelyeket engedélyezhetsz másoknak:

Admin: Teljes, az eredeti tulajdonoséval megegyező szintű hozzáférés a hirdetési fiókhoz; mindent megtekinthet és szerkeszthet, beleértve a számlázást, a kampányok optimalizálását és a közönséget.

Elemző: A hirdetési fiók írásvédett hozzáférése. A számlázási és üzleti beállítások kivételével mindent megtekinthet, de szerkesztéshez nincs joga.

Közönség: Létrehozhat és szerkeszthet közönségeket a hirdetési fiókon, és megtekintheti a Pinterest-címke információit; nem hozhat létre vagy szerkeszthet kampányokat, és nem tekintheti meg a jelentéseket.

Pénzügy: Teljes hozzáférés a hirdetési fiók számlázási adataihoz; nem hozhat létre vagy szerkeszthet kampányokat, és nem tekintheti meg a jelentéseket.

Kampány: Létrehozhatja, szerkesztheti és kezelheti a hirdetési kampányok minden elemét és vonatkozását.

Add people to your ad account

Ha üzleti fiókod van, vagy adminisztrátori hozzáféréssel rendelkezel egy fiókhoz, akkor különböző hozzáférési szintű felhasználókat vehetsz fel.

  1. A Pinteresten kattints a Hirdetések elemre a bal felső sarokban, majd válaszd ki az Áttekintés elemet a Hirdetéskezelő megnyitásához

  2. Click   next to your name

  3. Click the ad account you'd like to add people to, then click   next to your name and select Account settings

  4. Click Add people

  5. Add meg annak az üzleti profilnak az e-mail-címét, amelyet fel szeretnél venni a fiókodba, és nyomd meg az Enter billentyűt

  6. Select the level of access this person should have

  7. Click Add to account

On your Account Settings page, you can view all of the people you’ve added. Click   to edit access levels or to remove people from your ad account.

További segítségre van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk