A veled megosztott hirdetésfiókok

If you have a business account, you can view and access the ad accounts you have access to in your Accounts Manager. 

Az alábbiakban ismertetjük azokat a hozzáférési szinteket, amelyeket engedélyezhetnek neked:

Admin: Teljes, az eredeti tulajdonoséval megegyező szintű hozzáférés a hirdetési fiókhoz; mindent megtekinthet és szerkeszthet, beleértve a számlázást, a kampányok optimalizálását és a közönséget.

Elemző: A hirdetési fiók írásvédett hozzáférése. A számlázási és üzleti beállítások kivételével mindent megtekinthet, de szerkesztéshez nincs joga.

Közönség: Létrehozhat és szerkeszthet közönségeket a hirdetési fiókon, és megtekintheti a Pinterest-címke információit; nem hozhat létre vagy szerkeszthet kampányokat, és nem tekintheti meg a jelentéseket.

Pénzügy: Teljes hozzáférés a hirdetési fiók számlázási adataihoz; nem hozhat létre vagy szerkeszthet kampányokat, és nem tekintheti meg a jelentéseket.

Kampány: Létrehozhatja, szerkesztheti és kezelheti a hirdetési kampányok minden elemét és vonatkozását.

A veled megosztott hirdetésfiókok megtekintése

  1. Navigate to ads.pinterest.com

  2. Click   next to your name

  3. Kattints a „Velem megosztott” gombra

To leave an account, click   next to your name and navigate to the "Shared with me" tab. Click the ad account you'd like to leave and select View account settings. Click Leave ad account below your name and access level.

További segítségre van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk