Kampányok, hirdetéscsoportok vagy hirdetések szüneteltetése

Úgy tűnik, hogy ezt egy olyan régióból nézed, ahol a hirdetések még nem érhetők el. Nézd meg, hol érhetők el hirdetések a Pinterest Business fiókokhoz.

További információ

Bármikor szüneteltetheted kampányaidat, hirdetéscsoportjaidat vagy hirdetéseidet a Hirdetéskezelőben, hogy ne keletkezzenek költségeid. 

Ha egy kampányt egyszerre több hirdetéscsoporttal futtatsz, és szünetelteted az egyik ilyen hirdetéscsoportot, akkor annak a hirdetéscsoportnak az összes hirdetése leáll, de ez nem befolyásolja a kampány többi hirdetéscsoportját. Ha leállítasz egy kampányt, akkor annak összes hirdetéscsoportját szünetelteted.

Ha egy meglévő hirdetést szeretnél szerkeszteni, olvasd el a Hirdetések szerkesztése című cikkünket. 

Kampány, hirdetéscsoport vagy hirdetés szüneteltetése

  1. Jelentkezz be a Pinterest üzleti fiókodba
  2. A képernyő tetején kattints a Hirdetések, majd a Jelentés lehetőségre
  3. Kattints a szerkeszteni kívánt kampányra, hirdetéscsoportra vagy hirdetésre
  4. Kapcsold a Be/Ki kapcsolót Ki állásba

Mi történik egy hirdetés szüneteltetése után?

Ha szüneteltetsz egy kampányt, hirdetéscsoportot vagy hirdetést, akkor az rövid időn belül eltűnik a Pinterestről. Ez azt jelenti, hogy továbbra is felhalmozódhatnak nagyon kis összegű további kiadások, ha azok, akik korábban látták a hirdetésedet, számlázható műveletet (megjelenítést, kattintást vagy videomegtekintést) hajtanak végre. Ez előfordulhat, és az összes számlázható művelet leállása akár 48 órát is igénybe vehet.

További segítségre van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk