Ny konto opprettet ved et uhell

Hvis du nylig har logget på Pinterest og Pinsene og tavlene dine er borte, eller hvis Pinterest-kontoen din plutselig ser annerledes ut, kan det hende du ved et uhell har opprettet en ny konto eller en tilknyttet bedriftskonto. Du kan komme tilbake til den opprinnelige Pinterest-kontoen og slette den nyopprettede kontoen ved å følge trinnene nedenfor.

Logg på den opprinnelige kontoen

Prøv å logge av fra den nåværende kontoen, og logg deretter på den opprinnelige kontoen.

  1. Logg av den aktive kontoen
  2. Finn Pinterest-kontoen din
  3. Søk etter den e-postadressen eller det navnet eller brukernavnet som er knyttet til den opprinnelige kontoen din
    • Hvis du søker etter navnet eller brukernavnet ditt, må du klikke på Dette er meg ved siden av kontoen.
  4. Åpne innboksen for e-postadressen som er tilknyttet den opprinnelige kontoen din, og se etter en e-post med emnet Tilbakestill passordet ditt på Pinterest.
  5. Klikk på Tilbakestill passord i e-posten.
  6. Logg på med den opprinnelige e-postadressen og det nye passordet

Hvis du ikke får tilgang til den opprinnelige kontoen

Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen som er tilknyttet den opprinnelige Pinterest-kontoen, kan vi ikke bekrefte at du eier kontoen, eller hjelpe deg med å logge på kontoen.

Hvis du har brukt Facebook, Google eller Apple for å logge på Pinterest, bør du prøve å logge på via den aktuelle kontoen for å se om den fortsatt er tilknyttet Pinterest-kontoen din.

Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen og ikke kan logge på den opprinnelige kontoen med Facebook, Google eller Apple, er det best å opprette en ny konto. Du kan søke etter den opprinnelige kontoen for å se profilen din. Da kan du lagre de samme Pinsene og følge de samme personene med den nye kontoen din.

Deaktiver eller koble fra kontoen du opprettet ved en feil

Hvis du opprettet en ny konto med en e-postadresse, kan du deaktivere kontoen.

Hvis du opprettet en ny konto med en Facebook-, Google- eller Apple-konto, kan du oppdatere kontoen som er tilknyttet den sosiale plattformen.