Blokker eller opphev blokkeringen av noen

Blokkér en Pinterest-profil for å hindre vedkommende fra å følge deg, sende deg meldinger eller å gjøre noe med dine Pins.

Ingen vil noen gang motta en melding om at du har blokkert dem eller opphevet blokkeringen. De får bare beskjed hvis de prøver å følge deg eller gjøre noe med dine Pins.

De du blokkerer, dukker fortsatt opp i søk du gjør, i feeder og på gruppetavler. Pins du har lagret fra dem, vises fortsatt i profilen din. Du må fjerne hver enkelt Pin manuelt.

Hvis kommunikasjonen med en annen person utvikler seg til mobbing eller trakassering, må du følge retningslinjene våre for rapportering. Hvis du noen gang skulle bekymre deg for sikkerheten din, bør du ta kontakt med politiet.

Blokkér en Pinterest-bruker

Opphev blokkeringen av en konto

Trenger du fortsatt hjelp?
Kontakt oss