Deaktiver eller avslutt kontoen din

Deaktiver kontoen din for å ta en liten pause fra Pinterest eller avslutt kontoen for å ta farvel for godt. Har du en bedriftskonto? Da må du kontakte oss for å avslutte kontoen for godt.

Deaktiver kontoen din

Når du deaktiverer Pinterest-kontoen, vises ikke profilen din og tavlene dine på Pinterest lenger. Hvis du ombestemmer deg, trenger du bare å logge inn igjen for å aktivere kontoen din på nytt.

Ved å gå til nettadressen til profilen din kan du forsikre deg om at kontoen din ikke lenger er aktiv. Ikke logg inn på Pinterest for å sjekke om kontoen fortsatt er aktiv – da aktiverer du kontoen igjen.

Merk deg at deaktivering av kontoen ikke frigjør brukernavnet ditt eller e-postadressen din. Hvis du ønsker å endre brukernavnet eller e-postadressen, må du endre innstillingene i stedet for å deaktivere.

Avslutt kontoen din

Avslutt kontoen din hvis du er sikker på å si farvel til Pinterest. Hvis du avslutter kontoen din for godt, kan du ikke få tilbake Pins eller tavler senere. Har du en bedriftskonto? Da må du kontakte oss for å avslutte kontoen for godt.

Når du avslutter kontoen din, blir den offentlige profilen din deaktivert umiddelbart – men det tar 14 dager før kontoen din slettes for godt. Hvis du ombestemmer deg før det har gått 14 dager, kan du logge inn med e-posten din og passordet ditt, så sender vi deg en link som du kan bruke til å aktivere kontoen igjen.

Deaktiver en avdød persons konto

Vi føler med deg i sorgen. Vi kan deaktivere kontoen til et avdødt familiemedlem hvis du tar kontakt med oss. Etter at vi har deaktivert kontoen, er den ikke lenger tilgjengelig. 
 
Fordi vi ønsker å respektere personvernet til folk på Pinterest, kan vi ikke dele personlige opplysninger eller innloggingsdetaljer.

Vil du deaktivere eller avslutte kontoen din?
Gå til innstillingene
Trenger du fortsatt hjelp?
Kontakt oss