Bytt mellom kontoer

Se instruksjoner for:

Logg på flere Pinterest-kontoer, og bytt mellom dem uten å logge av. Du kan legge til opptil fire Pinterest-kontoer totalt (bedriftskontoer og personlige kontoer).

Legg til en konto

  1. Klikk på   øverst på Pinterest
  2. Velg Legg til konto
  3. Skriv inn e-postadresse og passord, og klikk på Logg inn. Eventuelt kan du klikke på Fortsett med Facebook eller Fortsett med Google

Når du har klikket på Logg inn, vises   ved siden av profilbildet ditt, øverst i Pinterest. Klikk på   for å åpne menyen for bytting av konto. Klikk på Se profil for å se profilen din.

  1. Trykk på   i profilen din
  2. Trykk på Legg til konto
  3. Trykk på Logg inn eller opprett en ny konto
  4. Tast inn e-postadressen din og trykk deretter på Fortsett eller trykk på Fortsett med e-post, Fortsett med Facebook eller Fortsett med Google
  5. Hvis du logger på en eksisterende konto, angir du passordet og trykker på Logg inn
  1. Trykk på   i profilen din
  2. Trykk på Legg til konto
  3. Trykk på Logg inn eller opprett en ny konto
  4. Trykk på Logg inn for å logge inn med en eksisterende konto, eller trykk på Fortsett med e-post, Fortsett med Facebook eller Fortsett med Google for å opprette en ny konto
  5. Hvis du logger deg inn med en eksisterende konto, trykker du på Logg inn med Facebook, Logg inn med Google, eller angi e-postadressen din, og trykk deretter på Logg inn

Bytt mellom kontoer

  1. Når du er logget på Pinterest, klikker du på   under profilbildet ditt
  2. Klikk på en av de andre kontoene for å bytte til den kontoen.

Du kan også klikke på Legg til konto for å legge til en annen konto.

  1. Trykk på   i profilen din
  2. Trykk på Bytt konto
  3. Velg kontoen du vil bytte til, eller trykk på Logg inn eller opprett en ny konto for å legge til eller opprette en ny konto
  1. Trykk på   i profilen din
  2. Trykk på Bytt konto
  3. Velg kontoen du vil bytte til, eller trykk på Logg inn eller opprett en ny konto for å legge til eller opprette en ny konto

Du kan bytte mellom kontoene så lenge du beholder den samme nettleserøkten. Du kan ikke bytte mellom kontoene hvis du tømmer bufferen og fjerner informasjonskapslene – eller hvis du bytter til en annen enhet eller nettleser. 

Hvis du vil fjerne en konto, må du logge ut.

Trenger du fortsatt hjelp?
Kontakt oss