Rediger personvern for din konto

Du har noen muligheter til å gjøre kontoen din mer privat.

Skjul kontoen din fra søkemotorer
Skjul Pinsene dine fra andre folk
Deaktiver publisering til Facebook og Twitter
Slutt å følge Facebook-venner
Deaktiver informasjonskapselbasert tilpasning
For å hindre at søkemotorer som Google og Yahoo viser Pinterest-profilen din:
 
  1. Klikk på navnet ditt øverst på Pinterest-siden
  2. Klikk på Utstyr-menyen, deretter innstillinger
  3. Endre Personvern for søk fra Nei til Ja
  4. Klikk på Lagre innstillinger
 
Selv om du kan skjule profilen din, kan vi ikke alltid skjule navnet ditt, spesielt ikke hvis andre har lagret Pinsene dine. For ekstra personbeskyttelse, kan du endre navnet ditt eller bruke hemmelige tavler.
 
Etter du redigerer personverninnstillingene eller navnet, tar det flere uker før søkemotoren oppdaterer forandringene. Hvis du har skrudd på innstillingen for personvern for søk og du ser profilen din i søkeresultatene, kan du spørre Google om å fjerne sidene raskere.
 

Selv om du ikke kan skjule din aktive konto fullstendig, kan du benytte hemmelige tavler for å holde alle dine egne Pins skjult fra andre. Bare du kan se dine egne hemmelige tavler (med mindre du inviterer noen andre).
 
Selv om du sletter dine originale Pins, kan Pinsene (med ditt navn) fortsatt dukke opp på Pinterest, spesielt hvis andre har Pinnet dine Pins. For ekstra personbeskyttelse, kan du endre navnet ditt.
 
Du kan gjøre en offentlig tavle om til en hemmelig tavle. Du kan også flytte eller kopiere en Pin til en hemmelig tavle.
 
 

Publiser til- valgmuligheten kontrollerer deling av Pins på Facebook eller Twitter.
 
For å deaktivere «Publisere på Facebook» eller «Publisere på Twitter»:
 
  1. Klikk på Lagre på en Pin
  2. Fjern avhukingen Publiser på Facebook eller Publiser på Twitter i nedre venstre hjørne
  3. Lagre den på en av tavlene dine
 
Denne sjekkboksen er «vrien», noe som betyr at når du først har fjernet avhukingen, vil den forbli slik for alle fremtidige Pins.
 

Hvis du registrerte deg med Facebook, kan det hende at du begynte å følge noen av Facebook-vennene dine automatisk. Å slutte å følge disse vennene er enkelt, og ikke noe annerledes enn å slutte å følge en hvilken som helst annen person.
 
For å slutte å følge Facebook-venner:
 
  1. Gå til profilen din og klikk på Følger
  2. Bytt til Personer
  3. Trykk på Slutt å følge knappen på dem du ikke vil følge lengerdu ser knappen forandre seg tilbake til Følg.
 

For å kunne gi deg det mest Pinteressante innholdet, bruker vi informasjon fra de andre sidene du har besøkt eller apper som du har brukt. Noen av annonsørene våre deler også informasjon med oss for å kunne hjelpe oss å tilpasse Pinterest for deg.
 
Vi setter folks rett til privatliv høyt, og vi gir deg muligheten til å slå av disse innstillingene. 
 
For å slå av personliggjøring:
 
  1. Gå til profilen din og klikk på Utstyr-menyen, deretter innstillinger
  2. Under Personliggjøring, kan du endre begge følgende innstillinger til Nei:
    • Også bruker nettsteder du har besøkt nylig?
    • Bruke info fra partnerne våre også?
  3. Klikk på Lagre innstillinger
 
Lær mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og informasjon fra annonsørene våre.