Sikkermodus

Hvis vi ser mistenkelig aktivitet fra kontoen din, setter vi den i sikkermodus for å beskytte Pinsene dine og sende deg en e-postSikkermodus hindrer alle endringer på kontoen din til du nullstiller passordet ditt. 

Gå ut av sikkerhetsmodusen

Nullstill passordet ditt. Eller, hvis kontoen er koblet til Google eller Facebook, og du har logget inn på den måten før, kan du logge inn med Google eller Facebook 

Legg til ekstra sikkerhet på kontoen din

Straks kontoen din ikke lenger er i sikkermodus, kan du gjøre kontoen sikrere.