Se annonsekontoer som er delt med deg

Hvis du har en bedriftskonto, kan du gå til kontoadministreringen for å se og bruke annonsekontoene du har tilgang til.

Det finnes seks tilgangsnivåer.

Tilgangsnivå Tillatelser
Administrator
  • Fullstendig tilgang til annonsekontoen på lik linje med den opprinnelige eieren
  • Kan se og redigere alt – inkludert fakturering, kampanjeoptimalisering og målgrupper
Kampanje
  • Kan opprette, redigere og administrere alle aspekter ved annonsekampanjer
Analytiker
  • Har skrivebeskyttet tilgang til annonsekontoen
  • Kan se alt unntatt fakturering og bedriftsinnstillingene
Målgruppe
  • Kan opprette og redigere målgruppene i annonsekontoen
  • Kan se informasjon om Pinterest-taggen
Finans
  • Har full tilgang til fakturering for annonsekontoen
Kataloger
  • Kan opprette og administrere datakilder og produktgrupper for bedriftskontoen

Se annonsekontoer andre har delt med deg

  1. Gå til ads.pinterest.com

  2. Klikk på   ved siden av navnet ditt

  3. Klikk på «Delt med meg»-fanen

For å forlate en konto kan du klikke på   ved siden av navnet ditt og gå til «Delt med meg»-fanen. Klikk på annonsekontoen du vil forlate, og velg Se kontoinnstillinger. Klikk på Forlat annonsekontoen under navnet og tilgangsnivået ditt.

Trenger du fortsatt hjelp?
Kontakt oss