Per ongeluk een tweede account aangemaakt

Als je onlangs op Pinterest bent ingelogd en je pins en borden verdwenen zijn, of als je Pinterest-account er opeens heel anders uitziet, heb je misschien per ongeluk een tweede account of een gekoppeld zakelijk account gemaakt. Volg de onderstaande stappen om weer in te loggen bij je oorspronkelijke Pinterest-account en je per ongeluk aangemaakte account te verwijderen.

Inloggen op je oorspronkelijke account

Log uit bij het account waarop je nu bent ingelogd, en probeer dan in te loggen bij je oorspronkelijke account.

  1. Log uit bij je tweede account
  2. Zoek je Pinterest-account
  3. Zoek het e‑mailadres, de naam of de gebruikersnaam op van je oorspronkelijke account
    • Als je zoekt naar je naam of gebruikersnaam, klik je op Dit ben ik naast je account
  4. Controleer op het e‑mailadres van je oorspronkelijke account of je een e‑mail hebt ontvangen met als onderwerp Je wachtwoord op Pinterest opnieuw instellen
  5. Klik in die e‑mail op Wachtwoord opnieuw instellen
  6. Log in met je oorspronkelijke e‑mailadres en het nieuwe wachtwoord

Geen toegang tot je oorspronkelijke account

Als je geen toegang hebt tot het e‑mailaccount dat bij je oorspronkelijke Pinterest-account hoort, kunnen we niet bevestigen dat jij de eigenaar van het account bent, en kunnen we je niet inloggen.

Als je ooit Facebook, Google of Apple hebt gebruikt om in te loggen op je Pinterest-account, kun je proberen om op die manier in te loggen. Wie weet zijn je accounts nog gekoppeld.

Als je geen toegang hebt tot het e‑mailaccount en als je niet op je oorspronkelijke account kunt inloggen met Facebook, Google of Apple, kun je het beste een nieuw account maken. Je kunt zoeken naar je oorspronkelijke account om je profiel te bekijken, en vervolgens dezelfde pins bewaren en dezelfde mensen volgen op je nieuwe account.

Het account dat je per ongeluk hebt gemaakt deactiveren of loskoppelen

Als je een nieuw account hebt gemaakt met een e‑mailadres, kun je het account uitschakelen.

Als je een nieuw account hebt gemaakt via Facebook, Google of Apple, kun je je gekoppelde socialemedia-accounts wijzigen.