Een bord archiveren of verwijderen

Als je klaar bent met een bord, maar denkt dat je er later nog eens een blik op wilt werpen, archiveer het dan. Als je zeker weet dat je een bord nooit meer wilt zien, kun je het verwijderen.

Een bord archiveren

Als je een bord archiveert, kun je het op je profiel vinden in het gedeelte Gearchiveerde borden, onder je verborgen borden. Het is niet zichtbaar op je openbare profiel en je kunt er geen pins op bewaren. Je kunt op elk gewenst moment een bord dearchiveren.

Een bord verwijderen

Nog steeds hulp nodig?
Neem contact met ons op