Mensen blokkeren en deblokkeren

Je kunt een Pinterest-profiel blokkeren om te voorkomen dat iemand je volgt, je berichten stuurt of iets doet met je pins.

We laten iemand niet weten dat je hem of haar hebt geblokkeerd of gedeblokkeerd. Ze komen het pas te weten als ze proberen je te volgen of een actie op jouw pins uit te voeren.

Mensen die je blokkeert, worden nog wel weergegeven in zoekresultaten, startpagina's en groepsborden. Pins die je van hen hebt bewaard, blijven op je profiel staan. Je moet deze pins één voor één verwijderen.

Als iemand je lastigvalt of pest, volg dan onze richtlijnen voor rapporteren. Ga naar de politie als je je zorgen maakt over je veiligheid.

Een Pinterest-gebruiker blokkeren

Een account deblokkeren

Nog steeds hulp nodig?
Neem contact met ons op