Een groepsbord verlaten

Instructies bekijken voor:

Je kunt een groepsbord verlaten als je was uitgenodigd als bijdrager. Als je het groepsbord hebt aangemaakt, kun je hem net zoals elk ander bord verwijderen.

  1. Open een groepsbord vanaf je profiel
  2. Klik op de groep profielfoto's in de rechterbovenhoek
  3. Klik naast je naam op Verlaten
  4. Klik op Verlaten
  1. Open een groepsbord vanaf je profiel
  2. Tik op  
  3. Tik op Bord verlaten en vervolgens op Bord verlaten
  1. Open een groepsbord vanaf je profiel
  2. Tik op  
  3. Tik op Bord verlaten
  4. Tik op Verlaten
Nog steeds hulp nodig?
Neem contact met ons op