Veilige modus

Als we verdachte activiteit waarnemen op je account, zetten we je account in de veilige modus om je pins te beschermen en sturen we je een e-mail. In de veilige modus is je account beveiligd tegen wijzigingen totdat je je wachtwoord opnieuw instelt.

Veilige modus verlaten

Stel je wachtwoord opnieuw in. Of, als je normaal altijd inlogt met Google of Facebook: log in met Google of Facebook

Je account nog beter beveiligen

Als de veilige modus weer is uitgeschakeld, kun je je account nog veiliger maken.