Advertentieaccounts die met jou gedeeld zijn bekijken

Als je een zakelijk account hebt, kun je via Accountbeheer bij de advertentieaccounts waar je toegang tot hebt. 

De vijf toegangsniveaus die je toegewezen kunt krijgen, worden hieronder beschreven.

Beheerder: Heeft volledige toegang tot het advertentieaccount, net als de eigenaar. Kan alles bekijken en bewerken, waaronder facturering, campagneoptimalisatie en doelgroepen.

Analist: Kan alles bekijken behalve facturering en bedrijfsinstellingen, maar kan niets bewerken.

Doelgroep: Kan doelgroepen op het advertentieaccount maken en bewerken, en gegevens van de Pinterest-tag bekijken. Kan geen campagnes maken of bewerken en geen rapportages bekijken.

Financiën: Heeft volledige toegang tot de betalingsgegevens van het advertentieaccount. Kan geen campagnes maken of bewerken en geen rapportages bekijken.

Campagnes: Kan alle delen van advertentiecampagnes maken, bewerken en beheren.

Advertentieaccounts die anderen met jou hebben gedeeld bekijken

  1. Ga naar ads.pinterest.com

  2. Klik naast je naam op   

  3. Klik op het tabblad "Gedeeld met mij"

Als je een account wilt verlaten, klik je op   naast je naam en ga je naar het tabblad "Gedeeld met mij". Klik op het advertentieaccount dat je wilt verlaten en kies Accountinstellingen bekijken. Klik op Advertentieaccount verlaten onder je naam en toegangsniveau.

Nog steeds hulp nodig?
Neem contact met ons op