Archiwizowanie lub usuwanie tablicy

Wyświetl instrukcje dotyczące:

Jeśli dana tablica nie jest Ci już potrzebna, ale podejrzewasz, że możesz kiedyś do niej zajrzeć, zarchiwizuj ją. Jeśli masz pewność, że nigdy więcej nie będzie Ci już potrzebna, możesz ją usunąć.

Zarchiwizuj tablicę

  1. W swoim profilu kliknij pozycję Tablice, aby zobaczyć swoje tablice.
  2. Kliknij tablicę, którą chcesz zarchiwizować, a następnie kliknij  
  3. Kliknij pozycję Archiwizuj.
  4. Kliknij ponownie pozycję Archiwizuj, aby potwierdzić.
  1. Otwórz tablicę z poziomu swojego profilu.
  2. Stuknij  
  3. Stuknij pozycję Zarchiwizuj tablicę.
  4. Stuknij pozycję Archiwizuj, aby potwierdzić.
  1. Otwórz tablicę z poziomu swojego profilu.
  2. Stuknij  
  3. Stuknij pozycję Zarchiwizuj tablicę.
  4. Stuknij pozycję Archiwizuj, aby potwierdzić.

Po zarchiwizowaniu tablicy znajdziesz ją w swoim profilu w sekcji Zarchiwizowane tablice, pod tablicami ukrytymi. Nie pojawi się ona na Twoim profilu publicznym i nie będzie można zapisywać na niej Pinów. Taką tablicę możesz w dowolnej chwili przywrócić z archiwum.

Usuń tablicę

  1. W swoim profilu znajdź tablicę i kliknij   lub otwórz tablicę i kliknij   
  2. Kliknij pozycję Usuń w lewym dolnym rogu.
  3. Kliknij pozycję Usuń tablicę, aby potwierdzić.
  1. Otwórz tablicę z poziomu swojego profilu.
  2. Stuknij   
  3. Stuknij pozycję Usuń tablicę.
  4. Stuknij pozycję Usuń, aby potwierdzić.
  1. Otwórz tablicę z poziomu swojego profilu.
  2. Stuknij   
  3. Stuknij pozycję Usuń tablicę.
  4. Stuknij pozycję Usuń na zawsze, aby potwierdzić.

Nie możemy przywrócić usuniętych Pinów ani tablic, więc zachowaj ostrożność, usuwając je. Kiedy usuwasz tablicę, wszystkie znajdujące się na niej Piny są również usuwane. 

Przeczytaj ten artykuł, aby dowiedzieć się, jak edytować tablicę.

Wciąż potrzebujesz pomocy?
Skontaktuj się z nami