Blokowanie lub odblokowywanie użytkownika

Możesz zablokować profil na Pintereście, aby uniemożliwić jego użytkownikowi obserwowanie Cię, wysyłanie do Ciebie wiadomości oraz interakcje z Twoimi Pinami.

Użytkownicy nie otrzymują powiadomień o zablokowaniu lub odblokowaniu. Zostaną powiadomieni dopiero wówczas, gdy spróbują Cię obserwować lub wykonać jakieś działanie na Twoich Pinach.

Zablokowane osoby nadal będą widoczne w wynikach wyszukiwania, w Aktualnościach i na tablicach grupowych. Zapisane przez Ciebie Piny tych osób pozostaną w Twoim profilu. Piny te należy usuwać po kolei.

Jeśli Twoje kontakty z inną osobą wejdą na poziom nękania lub prześladowania, postępuj zgodnie z naszymi zasadami dotyczącymi zgłaszania. Jeśli obawiasz się o swoje bezpieczeństwo, skontaktuj się z odpowiednimi organami ścigania.

Blokowanie użytkownika Pinteresta

Odblokowywanie konta

Wciąż potrzebujesz pomocy?
Skontaktuj się z nami