Opuszczanie tablicy grupowej

Wyświetl instrukcje dotyczące:

Możesz opuścić tablicę grupową, jeśli zaproszono Cię do jej współtworzenia. Jeżeli jesteś właścicielem tablicy grupowej, możesz ją usunąć tak jak inne tablice.

  1. Otwórz tablicę grupową z poziomu swojego profilu
  2. Kliknij grupę zdjęć profilowych w prawym górnym rogu
  3. Kliknij Opuść obok swojego imienia
  4. Kliknij Opuść
  1. Otwórz tablicę grupową z poziomu swojego profilu
  2. Stuknij  
  3. Stuknij Opuść tablicę, a następnie Opuść tablicę
  1. Otwórz tablicę grupową z poziomu swojego profilu
  2. Stuknij  
  3. Stuknij Opuść tablicę
  4. Stuknij Opuść
Wciąż potrzebujesz pomocy?
Skontaktuj się z nami