Zabezpieczyliśmy Twoje konto

Jeśli wykryjemy podejrzaną aktywność na Twoim koncie na Pintereście, wyślemy Ci wiadomość e-mail, zresetujemy hasło i wylogujemy z niego wszystkich użytkowników (włącznie z Tobą).

Podejrzaną aktywność stanowi między innymi logowanie się z niezwykłych lokalizacji, wiele logowań w krótkim czasie lub działania mające na celu rozsyłanie spamu.

Aby powrócić na Pinteresta, zresetuj hasło. Jeśli konto jest połączone z kontem Google lub kontem na Facebooku, a wcześniej logowano się za pośrednictwem tych kont, zaloguj się przez Google lub Facebooka.

Po odzyskaniu dostępu do konta będzie można skorzystać z dodatkowej warstwy zabezpieczeń, aby uniknąć takiej sytuacji w przyszłości.

Aby dodatkowo zabezpieczyć konto:

Wciąż potrzebujesz pomocy?
Skontaktuj się z nami