Jesli ktoś próbuje ponownie włączyć Twoje konto

Kiedy wyłączysz swoje konto, możesz je ponownie włączyć, logując się. Wyślemy Ci wtedy e-mail z potwierdzeniem, aby upewnić się, że chcesz włączyć konto ponownie. 

Jeśli dostałeś e-mail „Ponowne włączenie konta na Pintereście”, a nie próbowałeś ponownie włączyć konta, oznacza to, że ktoś inny zna Twoje hasło do Pinteresta

Powinieneś zresetować hasło, aby chronić swoje konto. Nie martw się, zresetowanie hasła nie włączy ponownie Twojego konta.