Tryb awaryjny

Jeśli zauważymy podejrzaną działalność na Twoim koncie,włączymy tryb bezpieczny, aby chronić Twoje Piny i wyślemy Ci e-mailTryb awaryjny uniemożliwia wprowadzenie zmian na koncie dopóki nie zresetujesz hasła. 

Wychodzenie z trybu awaryjnego

Zresetuj hasło. Jeśli Twoje konto jest połączone z Google lub Facebookiem i logowałeś(aś) się już wcześniej w ten sposób, zaloguj się za pomocą Google lub Facebooka

Dodawanie dodatkowych zabezpieczeń do konta

Po wyjściu z trybu awaryjnego możesz lepiej zabezpieczyć swoje konto.