Arhivează sau șterge un panou

Dacă ai finalizat un panou dar crezi că o să vrei cândva în viitor să revii la el, arhivează-l. Dacă ești sigur că nu o să mai vrei să vezi niciodată un panou, îl poți șterge.

Arhivează un panou

Atunci când arhivezi un panou, îl poți găsi în profilul tău din secțiunea Panouri arhivate, sub panourile secrete. Acesta nu va fi afișat în profilul public și nu vei putea să salvezi Pinuri în el. Poți dezarhiva oricând un panou.

Șterge un panou

Încă mai ai nevoie de asistență?
Contactează-ne