Blochează sau deblochează o persoană

Vezi instrucțiunile pentru:

Blochează un profil Pinterest pentru a nu permite unei persoane să fie abonata ta, să îți trimită mesaje sau să interacționeze cu Pinurile tale.

Nicio persoană nu va primi notificare că a fost blocată sau deblocată de tine. Utilizatorul blocat fi avertizat de acest lucru doar dacă va încerca să se aboneze la activitatea ta sau să interacționeze cu Pinurile tale.

Persoanele pe care le blochezi vor apărea în continuare în fluxuri, în rezultatele de căutare și pe panourile de grup. Pinurile pe care le-ai salvat de la aceste persoane sunt păstrate pe profilul tău. Va trebui să elimini Pinurile respective pe rând.

Dacă interacțiunea ta cu o altă persoană atinge nivelul de intimidare sau hărțuire, urmează instrucțiunile pentru a face o sesizare. Dacă te îngrijorează siguranța ta, ia legătura cu autoritățile de aplicare a legii.

Blochează un utilizator Pinterest

  1. Deschide profilul persoanei pe care vrei să o blochezi
  2. Fă clic pe în partea stângă
  3. Fă clic pe Blochează
  4. Fă clic pe OK pentru a confirma

Blochează un cont business

  1. Accesează profilul contului business
  2. Fă clic pe  lângă „Abonare”
  3. Selectează Blochează
  4. Fă clic pe Blochează pentru a confirma
  1. Deschide profilul persoanei pe care vrei să o blochezi
  2. Atinge  în partea dreaptă a secțiunii „Abonări”
  3. Apasă pe Blochează
  4. Atinge Blochează pentru a confirma

Blochează un cont business

  1. Accesează profilul contului business
  2. Atinge  în colțul din stânga sus
  3. Atinge Blochează
  1. Deschide profilul persoanei pe care vrei să o blochezi
  2. Atinge  în partea dreaptă a secțiunii „Abonări”
  3. Apasă pe Blochează
  4. Atinge Blochează pentru a confirma

Blochează un cont business

  1. Accesează profilul contului business
  2. Atinge  în colțul din dreapta sus
  3. Selectează Blochează
  4. Atinge Blochează pentru a confirma

Deblochează un cont

  1. Deschide profilul persoanei pe care vrei să o deblochezi
  2. Fă clic pe Deblochează în partea dreaptă
  1. Deschide profilul persoanei pe care vrei să o deblochezi
  2. Apasă pe Deblochează
  3. Atinge Deblochează pentru a confirma
  1. Deschide profilul persoanei pe care vrei să o deblochezi
  2. Atinge  în partea dreaptă a secțiunii „Abonare”
  3. Apasă pe Deblochează
Încă mai ai nevoie de asistență?
Contactează-ne