Dezactivează sau închide contul

Dezactivează-ți contul pentru a lua o scurtă pauză de la Pinterest sau închide-l definitiv. Dacă ai un cont business, contactează-ne pentru a-l închide definitiv.

Dezactivează-ți contul

Când dezactivezi contul, profilul și panourile tale nu vor mai fi vizibile pe Pinterest. Dacă te răzgândești, trebuie doar să te conectezi pentru a-ți reactiva contul.

Ca să te asiguri că nu mai ai contul activ, accesează adresa URL a profilului tău. Nu te conecta ca să verifici starea contului, deoarece astfel îl vei reactiva.

Reține că dezactivarea contului nu va face disponibile numele tău de utilizator sau adresa de e-mail. Dacă vrei să îți schimbi numele de utilizator sau adresa de e-mail, modifică setările în loc să dezactivezi profilul.

Închide-ți contul

Închide-ți contul dacă știi sigur că vrei să te desparți de Pinterest. Închiderea definitivă a contului înseamnă că nu vei mai putea să-ți recuperezi Pinurile sau panourile.  Dacă ai un cont business, contactează-ne pentru a-l închide definitiv.

Chiar dacă profilul tău public va fi dezactivat imediat, închiderea definitivă a contului se va face după 14 zile. Dacă te răzgândești înainte de trecerea celor 14 zile, te poți autentifica cu adresa de e-mail și cu parola, iar noi îți vom trimite un link pentru reactivarea contului tău.

Dezactivezi contul unei persoane decedate

Ne pare rău pentru pierderea pe care ai suferit-o. Putem dezactiva contul unei persoane decedate dacă ne contactează un membru al familiei. După ce am dezactivat contul, nu va mai fi accesibil. 
 
Deoarece dorim să respectăm confidențialitatea celor de pe Pinterest, nu putem dezvălui informații personale sau de accesare a contului.

Ești gata să-ți dezactivezi și să-ți închizi contul?
Accesează setările
Încă mai ai nevoie de asistență?
Contactează-ne